και έτσι πρέπει να μείνειgdevelek είπε:στο μυαλό μου είναι "η εταιρία με τους humbuckers", άντε και Ρ90
AΚΡΙΒΩΣ. Όταν αγοράζεις Sg, την αγοράζεις γι αυτό που είναι, εάν θέλεις κάσα Sg με 3 μονούς...νάναι καλά η Warmoth Εάν με καταλαβαίνεις...mscmkr είπε:Μήπως είστε λίγο κολλημένοι;;;;![]()
![]()
Ρε σεις, μουσικοί είστε. Αφήστε ανοιχτό το μυαλό σας. Μια χαρά ακούγεται η SGούλα...
Nope!marathon είπε:AΚΡΙΒΩΣ. Όταν αγοράζεις Sg, την αγοράζεις γι αυτό που είναι, εάν θέλεις κάσα Sg με 3 μονούς...νάναι καλά η Warmoth Εάν με καταλαβαίνεις...
Όλοι πια μπορούνε, απλά το βρίσκω βλακεία να είναι Sg, να έχει 3 μονούς και να γράφει Gibson (γι αυτό αναφέρω τη Warmoth).gdevelek είπε:εγώ δεν μπορώ να φτιάξω SG με 3 μονούς; ??? "
Sg με 3 μονούς είναι σαν τη φέτα Δανίας (στο μυαλό μου τουλάχιστον)...κάτι σου θυμίζει η συσκευασία αλλά δεν έχει την ίδια γεύση.δεν καταλαβαίνω που είναι το κώλυμα / κόλλημα...
Eπισήμως, αυτή τη στιγμή στο site της Gibson, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια SG με 3 μονούς (ευτυχώς) αλλά για μια ακόμα φορά, μπορεί να μην βλέπω καλά. Άρα μάλλον για απομίμηση φαίνεται η συγκεκριμένη του Video και όχι επίσημη παραλλαγή.mscmkr είπε:Η φέτα Δανίας είναι απομίμηση. Η SG με μονούς είναι παραλλαγή. 8)
πρέπει να σκεφτείς "out of the box"marathon είπε:Όλοι πια μπορούνε, απλά το βρίσκω βλακεία να είναι Sg, να έχει 3 μονούς και να γράφει Gibson (γι αυτό αναφέρω τη Warmoth).
Sg με 3 μονούς είναι σαν τη φέτα Δανίας (στο μυαλό μου τουλάχιστον)...κάτι σου θυμίζει η συσκευασία αλλά δεν έχει την ίδια γεύση.
Γι αυτό προτιμώ να φτιάξω το δικό μου τυρί-warmoth, εκεί είναι όλα αποδεκτά.
...τρίζουν τα κόκαλα του Zappa... :'(ValteR είπε:ειμαστε μουσικοι κ πρεπει να λειτουργουμε με ανοιχτα μυαλα,
Oύτε η φέτα Δανίας...mscmkr είπε:(του ευεργέτη
Γιατί δεν του άρεσαν οι SG με μονούς;