SG με μονους!!!

Η Special κατι δεν ειναι? Δεν κολανε οι μονοι με την SG. Να ταν Ρ90 να σου πω ναι :P

Πέρυσι υπήρχε και στο Θωμά, κάπου στα 480 αν θυμάμαι καλά. Τι σας άρεσε δεν

μπορώ να καταλάβω... Μόνο ως φτηνή βάση με το όνομα στο headstock για

μετατροπή σε αντίγραφο της standard μπορώ να την δω.

edit: τώρα είδα το video, τις ανακλάσεις πάνω στο σώμα τις προσέξατε?

Απαράδεκτο φινίρισμα.

edit 2: μιας και μιλάμε για εναλλακτικές Gibson...

http://cgi.ebay.com/2003-GIBSON-LES-PAUL-special-DC-double-cut-p90s_W0QQitemZ290365047091QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item439b1b0133

Αfto ine, ΛΑΚΗΔΕΣ :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
(όχι και Λακηδες...)

Ενταξει, δεν είναι κι η ωραιώτερη SG αλλά σε σχέση με άλλα μοντέλα... θεά!

Νομίζω δεν παράγεται πλέον. Tο φινίρισμα των faded είναι γενικά ματ, λεπτό και δεν καλύπτει τα νερά του ξύλου το χρώμα. Για κάποιους αυτό είναι πιο βολικό ως προς το πόσο "γλυστρά" το μπράτσο και γενικά πιο natural αίσθησης(και για μένα).

αν η Gibson εξερευνούσε μονοπάτια diversification όπως αυτό με περισσότερο δυναμισμό και επιμονή, ίσως δεν θα "αναγκαζόταν" να αυξήσει τις τιμές...

στο μυαλό μου είναι "η εταιρία με τους humbuckers", άντε και Ρ90

gdevelek είπε:
στο μυαλό μου είναι "η εταιρία με τους humbuckers", άντε και Ρ90
και έτσι πρέπει να μείνει

Μήπως είστε λίγο κολλημένοι;;;;  :D :D :D

Ρε σεις, μουσικοί είστε. Αφήστε ανοιχτό το μυαλό σας. Μια χαρά ακούγεται η SGούλα...

mscmkr είπε:
Μήπως είστε λίγο κολλημένοι;;;;  :D :D :D

Ρε σεις, μουσικοί είστε. Αφήστε ανοιχτό το μυαλό σας. Μια χαρά ακούγεται η SGούλα...
AΚΡΙΒΩΣ. Όταν αγοράζεις Sg, την αγοράζεις γι αυτό που είναι, εάν θέλεις κάσα Sg με 3 μονούς...νάναι καλά η Warmoth  Εάν με καταλαβαίνεις...

...και ακριβώς γι' αυτό το λόγο ο τυπάκος με το απρόφερτο επώνυμο πρέπει να πει "και γιατί να τα παίρνει η warmoth, εγώ δεν μπορώ να φτιάξω SG  με 3 μονούς;  ??? "

marathon είπε:
AΚΡΙΒΩΣ. Όταν αγοράζεις Sg, την αγοράζεις γι αυτό που είναι, εάν θέλεις κάσα Sg με 3 μονούς...νάναι καλά η Warmoth  Εάν με καταλαβαίνεις...
Nope!

Ο κόσμος είναι γεμάτος SG με δύο διπλούς. Αγόρασε μια τέτοια αν θες "τυπική" SG. Δεν σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις μια με μονούς.

Αν η Gibson δεν κατήργησε τις κλασσικές SG προς όφελος των single-coil SG αλλά βγάζει απλώς ένα επιπρόσθετο μοντέλο, δεν καταλαβαίνω που είναι το κώλυμα / κόλλημα...

gdevelek είπε:
εγώ δεν μπορώ να φτιάξω SG  με 3 μονούς;  ??? "
Όλοι πια μπορούνε, απλά το βρίσκω βλακεία να είναι Sg, να έχει 3 μονούς και να γράφει Gibson (γι αυτό αναφέρω τη Warmoth).

δεν καταλαβαίνω που είναι το κώλυμα / κόλλημα...
Sg με 3 μονούς είναι σαν τη φέτα Δανίας (στο μυαλό μου τουλάχιστον)...κάτι σου θυμίζει η συσκευασία αλλά δεν έχει την ίδια γεύση.

Γι αυτό προτιμώ να φτιάξω το δικό μου τυρί-warmoth, εκεί είναι όλα αποδεκτά.

Η φέτα Δανίας είναι απομίμηση. Η SG με μονούς είναι παραλλαγή. 8)

mscmkr είπε:
Η φέτα Δανίας είναι απομίμηση. Η SG με μονούς είναι παραλλαγή. 8)
Eπισήμως, αυτή τη στιγμή στο site της Gibson, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια SG με 3 μονούς (ευτυχώς) αλλά για μια ακόμα φορά, μπορεί να μην βλέπω καλά. Άρα μάλλον για απομίμηση φαίνεται η συγκεκριμένη του Video και όχι επίσημη παραλλαγή.

Εάν έγινε κάποιο "στιγμιαίο" λάθος (όπως του Πασχάλη), διορθώθηκε.

marathon είπε:
Όλοι πια μπορούνε, απλά το βρίσκω βλακεία να είναι Sg, να έχει 3 μονούς και να γράφει Gibson (γι αυτό αναφέρω τη Warmoth).

Sg με 3 μονούς είναι σαν τη φέτα Δανίας (στο μυαλό μου τουλάχιστον)...κάτι σου θυμίζει η συσκευασία αλλά δεν έχει την ίδια γεύση.

Γι αυτό προτιμώ να φτιάξω το δικό μου τυρί-warmoth, εκεί είναι όλα αποδεκτά.
πρέπει να σκεφτείς "out of the box"

το ίδιο κι ο χένρυ

ενταξει ρε σεις οι εταιριες κλεφτες θα γινουνε? βγαζουν πληθωρα προιοντων και οτι γουσταρει ο πελατης αγοραζει. περαν αυτου συμφωνω με το φιλο που τονισε οτι ειμαστε μουσικοι κ πρεπει να λειτουργουμε με ανοιχτα μυαλα, επεισης φαινεται οραια και απο ηχο μια χαρα. 

ValteR είπε:
ειμαστε μουσικοι κ πρεπει να λειτουργουμε με ανοιχτα μυαλα,
...τρίζουν τα κόκαλα του Zappa... :'(

(του ευεργέτη;)

Γιατί δεν του άρεσαν οι SG με μονούς;

mscmkr είπε:
(του ευεργέτη;)

Γιατί δεν του άρεσαν οι SG με μονούς;
Oύτε η φέτα Δανίας...

Trending...

Νέα θέματα

Back