Τη σήμερον ημέρα Δεν συμφέρει ο αερογράφος γιατί είναι μια πανάκριβη και χρονοβόρα διαδικασία (βέβαια οι vintage αερογράφοι όπως της συγκεκριμένης Tele αξίζουν τα λεφτά τους).Superfunk είπε:στη συγκεκριμενη κιθαρα ΔΕΝ ειναι "αυτοκολητο" ,ουτε χαλκομανια decal αλλα ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ με αερογραφο.
Η καλύτερη λύση. Απλά ας μην ξεχνάμε ότι για να γίνει αυτό (επειδή τα decals είναι πολύ ευαίσθητα), πρέπει να ξαναλουστραριστεί η κιθάρα.decals αγοραζω απο εδω,μια χαρα ειναι και πολυ φθηνα.
http://cgi.ebay.com/1950s-pin-up-pinup-waterslide-guitar-decal-decals-28_W0QQitemZ310147940509QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item483642009d&_trksid=p3286.c0.m14
Πασο!!Δεν ειδα το "Faux"!! 8)Superfunk είπε:το ξερω, για αυτο ειπα "faux" binding & οχι binding.http://en.wikipedia.org/wiki/Faux
H αερογραφια ειναι ΤΕΧΝΗ,και η τεχνη δεν ειναι ποτε ακριβη!(μονο καλη η κακη τεχνη).Τη σήμερον ημέρα Δεν συμφέρει ο αερογράφος γιατί είναι μια πανάκριβη και χρονοβόρα διαδικασία (βέβαια οι vintage αερογράφοι όπως της συγκεκριμένης Tele αξίζουν τα λεφτά τους).
Kαι το photoshop είναι τέχνη (μην μπερδευόμαστε επειδή το χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία), αλλά είναι πιο φτηνό σαν διαδικασία από τον original αερογράφο. Ας μην ξεχνάμε ο αερογράφος δεν έχει undo....yann είπε:Πασο!!Δεν ειδα το "Faux"!! 8)
Eιναι δηλαδη οπως λεμε "Fox bizou"? ;D ;D (oχι vi-zou,..bi-! (mpi-,μπι-..!) ;D
Bee-beeep...H αερογραφια ειναι ΤΕΧΝΗ,και η τεχνη δεν ειναι ποτε ακριβη!(μονο καλη η κακη τεχνη).
Νέε μου, σήμερα που και η videoart είναι τέχνη (και πουλιέται), το τι είναι διακόσμηση και το τι είναι τέχνη...θέλει μπύρες και συζήτηση!yann είπε:..Ομως στον τοιχο μας
μια αυθεντικη αερογραφια,παραμενει τεχνη!
Τα οποια αποτελεσματα photoshop-εκτυπωσης ομως,...διακοσμηση!
(εκτος και αν προκειται για καλλιτεχνικη μεταξοτυπια!);D
O Paache δεν πουλιέται...σε εσένα όμως τον δανείζω!yann είπε:Μου πουλας τον Paache? ;D ;D ;D ;D
Τιμη μου!marathon είπε:O Paache δεν πουλιέται...σε εσένα όμως τον δανείζω!
Αστα,η MJ να δεις που εμπλεξε...η συγκεκριμενη κιθαρα ειχε γινει για φιλανθρωπικο σκοπο (τα εσοδα απο την πωληση της διατεθηκαν σε καποια φιλανθρωπικη οργανωση) και για αυτο και το χειροποιητο της υποθεσης.![]()