δεν το καταλαβα αυτο το τελευταιο - που ειναι το κακο σε αυτο που εγραψα ?harilatron είπε:Προσωπικά δεν έχω εμπειρία αλλά σύμφωνα με πηγές μου, επί 5243 συναλλαγών έχει αξιολογηθεί θετικά στο 99.7% των περιπτώσεων.
(Εσύ βέβαια μπορεί να ακούσεις τον messalion και αυτό που νομίζει).
Το οτι εχει 99.7 θετικη αξιολογηση σημαινει οτι ειναι καλος πωλητης οχι οτι πουλαει αναγκαστικα καλα πραγματα. Sorry Κιολας αλλα να ξερουμε τι λεμε.harilatron είπε:Προσωπικά δεν έχω εμπειρία αλλά σύμφωνα με πηγές μου, επί 5243 συναλλαγών έχει αξιολογηθεί θετικά στο 99.7% των περιπτώσεων.
To 99.7 σημαινει οτι 1.ειναι αξιοπιστος και απο τη στιγμη που θα δωσεις λεφτα θα παρεις προιον, και 2.Οτι πηρες αυτο που διαφημιζεται με την ποιοτητα που αυτο..διαφημιζεται.Το αν αυτη η ποιοτητα εσενα δεν σου κανει ειναι αλλο θεμα,το θεμα ειναι οτι αυτος δεν σε κοροιδεψε...κοινως οτι πληρωσες πηρεςkrknow είπε:Το οτι εχει 99.7 θετικη αξιολογηση σημαινει οτι ειναι καλος πωλητης οχι οτι πουλαει αναγκαστικα καλα πραγματα. Sorry Κιολας αλλα να ξερουμε τι λεμε.
Συμφωνω μαζι σου απολυτα. Αυτος μπορει να το παρουσιαζει σαν super, top κλπ, αλλα εξαρταται απο εμενα αμα θα με πεισει να το αγορασω .Dreamdancer είπε:To 99.7 σημαινει οτι 1.ειναι αξιοπιστος και απο τη στιγμη που θα δωσεις λεφτα θα παρεις προιον, και 2.Οτι πηρες αυτο που διαφημιζεται με την ποιοτητα που αυτο..διαφημιζεται.Το αν αυτη η ποιοτητα εσενα δεν σου κανει ειναι αλλο θεμα,το θεμα ειναι οτι αυτος δεν σε κοροιδεψε...κοινως οτι πληρωσες πηρες.
τοτε φιλε μου συγνωμη που θα στην σπασω αλλα καλυτερα να πας εδωjohnps είπε:παιδια συμφωνω απολυτα μαζι σας απλα ειδα τα specs του μανικιου και ειδα οτι με βολευουν. τωρα βεβαια με 75λιρες ξερω οτι δεν ειναι και ..custom shop..[ αυτο..ελειπε!!] το οτι θα θελει μια αλφα ταστοδουλεια ειναι σιγουρο.το μονο που με φοβιζει μην ειναι καμμια εντελως μπουρουχα maple και μου γινει σαν τελικο ς. γι'αυτο ρωταω αν καποιος εχει χρησιμοποιησει τα συγκεκριμενα προιοντα. τεςπα.ολες οι γνωμες δεκτες και ευχαριστω..