Samble rate ?

simboy

Μόνιμος θαμώνας
Γειά σας και καλές γιορτές

Αγόρασα την soundblaster Audigy ZS 80 και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα ACID για μουσικό προγραμματισμό

Οταν πάω στα option του Acid 5 και επιλέγω preferences ---- Audio device type δεν με αφήνει να επιλέξω την κάρτα ήχου μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

"The ASIO device SB Audigy 2 ZS ASIO [DE80] does not support the current sample rate."

Και αναγκάζομαι και επιλέγω soundmaper microsoft κτλπ

Γιατί συμβαίνει αυτό ?

Εχω windows Xp

Asio motherboard

Pentium στα 3,4 Gigahertz

1 Giga μνήμη

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Κατ'αρχάς, καλώς ήρθες στο noiz.

Δοκίμασε το εξής:

Πήγαινε: File > Properties > Audio, άλλαξε το sample rate και τσέκαρε το κουτάκι που βρίσκετε κάτω αριστερά: start all new projects with these settings

Κατ'αρχάς' date=' καλώς ήρθες στο noiz.
Δοκίμασε το εξής:

Πήγαινε: File > Properties > Audio, άλλαξε το sample rate και τσέκαρε το κουτάκι που βρίσκετε κάτω αριστερά: start all new projects with these settings[/quote']

Αχ σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!! Μόνο 48 μου επιτρέπει

Τι ακριβώς είναι το Sample rate ? γιατί να μη μπορώ δηλαδή να επιλέξω το 96 ? ή παραπάνω ? αφού υποτίθεται πήρα αυτή την κάρτα γραφικών για καλύτερες δυνατότητες

Ώπα ώπα...

Τη δειγματοληψία αφορά η κάρτα ήχου, όχι γραφικών...

Samplerate είναι η δειγματοληψία, μεγαλύτερη τιμή -----> μεγαλύτερη πιστότητα ηχογράφησης.

Και για να μη γινόμαστε παρανοικοί, αν δεν έχεις ακουστικά προσεγμένο χώρο και high-end μηχανήματα αναπαραγωγής πολλών χιλιάδων ευρόπουλων, δε καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ 44-48-88-96 khz....

Ώπα ώπα...
Τη δειγματοληψία αφορά η κάρτα ήχου' date=' όχι γραφικών...

Samplerate είναι η δειγματοληψία, μεγαλύτερη τιμή -----> μεγαλύτερη πιστότητα ηχογράφησης.

Και για να μη γινόμαστε παρανοικοί, αν δεν έχεις ακουστικά προσεγμένο χώρο και high-end μηχανήματα αναπαραγωγής πολλών χιλιάδων ευρόπουλων, δε καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ 44-48-88-96 khz....[/quote']

Αχ χίλια συγνώμμη ......... παιδιά είμαι με πυρετό 4 μέρες τώρα σχεδόν

Μέχρι 41 έφτασε !!!!!!

Κάρτα ήχου ήθελα να πω όχι γραφικών

Ηχου κάρτα πήρα :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back