fatalv
Παλιά καραβάνα
Αυτά είναι αδερφέ Αγγελή!deadendmind είπε:Χοχο, εσφιξαν οι ζεστες και μας επιασε η project-o-mania. Eγω ετοιμαζω τρεις (3)D) τελεκαστερ. Τρεμετε!
Μάλιστα!
Αυτά είναι αδερφέ Αγγελή!deadendmind είπε:Χοχο, εσφιξαν οι ζεστες και μας επιασε η project-o-mania. Eγω ετοιμαζω τρεις (3)D) τελεκαστερ. Τρεμετε!
Callaham block ???? που παίζει κάτι τέτοιο???? Μόνο ένα Kahler βρήκα.....alderbody είπε:με γεια!
απο βαρος τι λεει?
two-point trem και sustain, μαλλον δεν πανε μαζι.
Το εχεις blocked? Aν ειδα καλα σε αλλη φωτο εχεις tremsetter?
Βαλε κανα Callaham block να παρεις ακομα πιο πολυ σκασιμο...
ευγε!![]()
Θυμίζει tele στην μεσαία θέση ο lace sensor red!?!?studio54GR είπε:Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι στις 3 θέσεις (2-4) η χρειά του ήχου είναι σαν strat..... στις 1-5 αλλάζουν τα δεδομένα (σαν Les Paul) ειδικά στην 1 έχω όγκο κάτσε καλά....σαν την Burny και την TOKAI μου.
H θέση 3 θυμίζει λίγο τελεκάστερ..... στην μεσαία θέση.
Νοιώθω φοβερό παλμό όταν παίζω με αυτήν την κιθάρα, τέτοιον μόνο η ASAT GL μου έχει, αλλά αυτήν είναι και Semi-Hollow (χωρίς f για να μην καρφωθούμε).
Στη θέση τρία (μεσαία) παίζουν οι SD σπλιταρισμένοι κι όχι ο Lace Red ποu είναι γκαζωμένος για να φτάσει στις 2-4 ενδιάμεσες τους SD.longshadow είπε:Θυμίζει tele στην μεσαία θέση ο lace sensor red!?!?
Ο μαγνήτης αυτός είναι υπεργκαζωμένος χωρίς καθόλου "άκρες"...
(Οπωσδήποτε υποκειμενικό πράγμα ο ήχος κι αν σε σένα αρέσει αυτό που ακούς στους υπόλοιπους περισσεύει ,απλά βρήκα λίγο υπερβολική την σύγκριση με tele...)
Καλόπαιχτη η κιθάρα by the way...![]()
...κουφια η ωρα που τ' ακουει... ;D ;D ;D ;Dharilatron είπε:θα συμμετέχουν διάφορα "εξωτικά" ξύλα και το σώμα θα είναι κούφιο
http://www.callahamguitars.com/studio54GR είπε:Callaham block ???? που παίζει κάτι τέτοιο????