S Project (και τελευταίο ελπίζω).

deadendmind είπε:
Χοχο, εσφιξαν οι ζεστες και μας επιασε η project-o-mania. Eγω ετοιμαζω τρεις (3) (:D) τελεκαστερ. Τρεμετε!
Αυτά είναι αδερφέ Αγγελή! ;)

Μάλιστα!

alderbody είπε:
με γεια!

απο βαρος τι λεει?

two-point trem και sustain, μαλλον δεν πανε μαζι.

Το εχεις blocked? Aν ειδα καλα σε αλλη φωτο εχεις tremsetter?

Βαλε κανα Callaham block να παρεις ακομα πιο πολυ σκασιμο...

ευγε!  :)
Callaham block ???? που παίζει κάτι τέτοιο???? Μόνο ένα Kahler βρήκα.....

Harilatron πολύ ενδιαφέρον project ακούγεται..... αν μου πεις και μαγνήτες θα καταλάβω τι την θέλεις....  :D ;D :D ;D

studio54GR είπε:
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι στις 3 θέσεις (2-4) η χρειά του ήχου είναι σαν strat..... στις 1-5 αλλάζουν τα δεδομένα (σαν Les Paul) ειδικά στην 1 έχω όγκο κάτσε καλά....  :) σαν την Burny και την TOKAI μου.

H θέση 3 θυμίζει λίγο τελεκάστερ..... στην μεσαία θέση.

Νοιώθω φοβερό παλμό όταν παίζω με αυτήν την κιθάρα, τέτοιον μόνο η ASAT GL μου έχει, αλλά αυτήν είναι και Semi-Hollow (χωρίς f για να μην καρφωθούμε  ;) ).
Θυμίζει tele στην μεσαία θέση ο lace sensor red!?!?  :o

Ο μαγνήτης αυτός είναι υπεργκαζωμένος χωρίς καθόλου "άκρες"...

(Οπωσδήποτε υποκειμενικό πράγμα ο ήχος κι αν σε σένα αρέσει αυτό που ακούς στους υπόλοιπους περισσεύει ,απλά βρήκα λίγο υπερβολική την σύγκριση με tele...)

Καλόπαιχτη η κιθάρα by the way... ;)

longshadow είπε:
Θυμίζει tele στην μεσαία θέση ο lace sensor red!?!?  :o

Ο μαγνήτης αυτός είναι υπεργκαζωμένος χωρίς καθόλου "άκρες"...

(Οπωσδήποτε υποκειμενικό πράγμα ο ήχος κι αν σε σένα αρέσει αυτό που ακούς στους υπόλοιπους περισσεύει ,απλά βρήκα λίγο υπερβολική την σύγκριση με tele...)

Καλόπαιχτη η κιθάρα by the way... ;)
Στη θέση τρία (μεσαία) παίζουν οι SD σπλιταρισμένοι κι όχι ο Lace Red ποu είναι γκαζωμένος για να φτάσει στις 2-4 ενδιάμεσες τους SD.  ;)

3) Splitt Jazz SD Neck + Splitt JB SD Bridge

harilatron είπε:
θα συμμετέχουν διάφορα "εξωτικά" ξύλα και το σώμα θα είναι κούφιο
...κουφια η ωρα που τ' ακουει...  ;D  ;D  ;D  ;D

καλως να γινει!

Γμτ είναι πολύ δυνατή και δεν μπορείς να παίξεις, πρέπει να την ψάξω κι άλλο με τον μεσαίο μαγνήτη.

Ο Jazz μπροστά σπέρνει κυριολεκτικά.

Σας αναφέρω ότι έχουμε επιλογές στον πενταπλό:

1) Jazz SD Hum Neck.

2) Splitt Jazz SD Neck + Lace Red Middle

3) Splitt Jazz SD Neck + Splitt JB SD Bridge

4) Splitt JB SD Bridge + Lace Red Middle

5) JB SD Hum Bridge.

Και το πρόβλημα μας είναι ότι οι θέσεις 2-4 είναι πολύ "πλαστικές" και πολύ χαμηλότερες σε ένταση ήχου.

Έχουμε σαν λύση την αποσύνδεση του άρα λοιπόν στις 2-4 ουσιαστικά θα έχουμε πλέον splittάρισμα των διπλών ή να βρούμε έναν άλλο μονό μαγνήτη να φτιάξει ήχο......

Χρειάζομαι προτάσεις ΑΜΕΣΑ (όσο κουφές ή προχωρημένες είναι) και δεν με απασχολεί το κόστος προκειμένου να φτιάξω αυτό που θέλω (όμως δεν μπορώ να κάνω αγορές για δοκιμές αλλά για λύση).

Μιά ιδέα που έχω είναι να βρώ κάτι που να έχει ήδη δουλέψει πχ κάποιος μονός από ibanez κλπ.

Σκεφτείτε ρε παιδιά ποιός μαγνήτης μπορεί να παίξει καλά σε συνδυασμό με μισό SD Jazz ή με μισό SD JB.....

A στο καλό, κοίτα τι μου κάνατε. Τώρα αντί να αγοράσω έτοιμη κιθάρα, θα πάρω μια warmoth με τα ίδια λεφτουδάκια. Λέτε να μπω κι εγώ στο κλαμπ των χειροτεχνειών και των κατασκευών;  :D

Ξέρω τι θέλω και τα πάντα, απλά μου τη σπάει που για να έχω 24 τάστα, ή θα πρέπει να ξεχάσω τον neck μαγνήτη, ή να κάνουν ρουτάρισμα σε blank σώμα, οπότε τότε φοβάμαι για το κόστος και ια τον χρόνο, αλλά τες πα, άκαιρο, συνεχίστε ;D

fd66_1.JPG

f6f8_1.JPG

Ή να βρείς κάτι τέτοιο.....

Bubinga wood back, Ebony fretboard and Koa peghead veneer.

10"-16" compound radius fretboard

25 5/8" scale 24 frets

Planet Waves Auto Trim Tuners (18:1)

6130 "Medium Jumbo" Nickel fretwire (gauge used on many Gibson guitars)

Double Expanding Truss Rod system (for increased stability, sustain, note definition + less likely to disort/bend due to stress)

LP style headstock

Q:  Hi There, I occasionally build guitars from parts and have been asked to build a britone guitar. I see that you have said before that this will fit...

A:  No, these are called baritone conversion necks as they can be paired with a 25.5" scale guitar body without having to reposition the bridge. Pretty..

Q:  What are the neck pocket dimensions, depth, width, and height to check for body style compatability. Thanks

A:  Warmoth's neck dimensions are meant to be compatible with most Fender brand guitars. They come in two varities: strat heel (which is contoured/rounded)...

Δοκιμάστηκε και

Fender Custom Shop Stratocaster Texas Special pickup

ίσως και χειρότερα από τον Lace Gold......

Περιμένω τον Hot Rod 62 και αν δεν κάνει και αυτός λέω να βάλω έναν Seymour Duncan little 59 (μιλάω για μεσαίο).

HELP λέμε..... δώστε ιδέες

Στη δικια μου ο ssl1 συνεργάζεται μια χαρά με τον σπλιταρισμένο Jb.

Τωρα βεβαια τους έχω και out of phase οπότε δε ξέρω αν σου αρέσει αυτός ο ήχος...

Αν είναι να πας σε little SDs δοκίμασε Dimarzio Chopper.

Trending...

Νέα θέματα

Back