D
Deleted member 13363
Εχω μια ibanez s470 και θελω να ριξω για μερικα κομματια το κουρδισμα σε C#.Για να ερθει το floyd στα ισια του θα πρεπει να αυξησω ή να μειωσω το string tension απο πίσω??
zampination είπε:εγω το εχω ξεψαχνισει πληρως το edgeIII στην δικια μου ibanez κ ο μοναδικος ευκολος τροπος για να χαμηλωσεις κουρδισμα πιστευω ειναι ο παραπανω που σου ειπα.. Η βλακεια θα ειναι να ξεκουρδισεις πρωτα τις χορδες κ να τις πας στο κουρδισμα που θες κ μετα να ρυθμισεις τα ελατηρια. Εκει χαθηκε η μπαλα τελειως!!! γιατι η γεφυρα ειναι τελειως στον αερα κ στεκεται εκει μονο απο το γεγονος οτι υφισταται ιδια ταση κ απο τις χορδες κ απο τα ελατηρια! Σαν τραμπαλα κατα καποιον τροπο, αν στην μια πλευρα βαλεις καποιον ελαφρυτερο δεν προκειται ποτε να ισορροπησουν.. πρεπει να ναι παντα η ιδια ταση κ απο πλευρας χορδων κ απο πλευρας ελατηριων ωστε η γεφυρα να ειναι σε κανονικη θεση-υψος.
To γνωριζω φιλε! 2 φορες το εκανα ολο κ ολο για δοκιμη! Εχω αγορασει κιθαρα με σταθερη γεφυρα για αυτην την δουλεια πλεον!Ksekourdistos είπε:φιλε με ολο το συμπαθειο βλακεια θα ειναι αμα ακολουθησει τον τροπο σου.
Με το να πειραζεις το action σε κιθαρα με τρεμολο ενω ειναι κουρδισμενη , ετσι αυτο που καταφερνεις ειναι να φθειρεις ανεπανορθωτα τις βιδες που στερεωνουν το τρεμολο και μετα εχεις προβλημα γιατι η κιθαρα ξεκουρδιζεται ευκολα.
Eγω στην δικια μου δεν παρατηρησα καποιο προβλημα με το κουρδισμα κανοντας αυτο που προτεινα, αλλα σιγουρα φθειρονται οι βολτες απο τις βιδες οποτε σε αυτο συμφωνω μαζι σου. για το οτι θα ξεκουρδιζεται πιο ευκολα μετα απο τετοιες αλλαγες το εχω παρατηρησει να το υποστηριζουν παμπολα ατομα σε ξενα φορουμ. Εξαλλου στο παιδι εξηγησα οτι αν θελει να το αλλαζει κ να το γυρναει παλι σε στανταρ κ να γινεται συνεχως αυτη η δουλεια του ειπα πως αυτο να το ξεχασει χωρις 2η κιθαρα. Οποτε προφανως δεν του ειπα να το κανει ντε κ καλα..Ksekourdistos είπε:τοτε γιατι το προτεινεις ?
πολλες φορες σε ιδιο thread τα ποστ σου ακυρωνουν το ενα το αλλο , λες και χειριζονται πολλοι χρηστες τον λογαριασμο zampination . Μηπως εχεις πολλαπλες προσωπικοτητες ?
+1RayDTutto είπε:Ρε παιδιά αν δεν το χρειάζεστε τι το παίρνετε;
Και άντε το πήρατε, ψάξτε λίγο, διαβάστε πέντε πράγματα για να μην πάνε τα χρήματά σας χαμένα...
Αχ, η νεολαία τη σήμερον ημέρα...![]()
Χαχαχα ;DRayDTutto είπε:Ρε παιδιά αν δεν το χρειάζεστε τι το παίρνετε;
Και άντε το πήρατε, ψάξτε λίγο, διαβάστε πέντε πράγματα για να μην πάνε τα χρήματά σας χαμένα...
Αχ, η νεολαία τη σήμερον ημέρα...![]()