http://www.fender.com/products/americanstandard/models.php?prodNo=011040
Βλέπω επιτέλους ενδιαφέροντες μαγνήτες σε αυτό το μοντέλο.
Βλέπω επιτέλους ενδιαφέροντες μαγνήτες σε αυτό το μοντέλο.
Kαι το ίδιο άθλιο (εμφανισιακά) tremolo-bridge της τελευταίας γενιάς.Jazzjoker είπε:Βλέπω επιτέλους ενδιαφέροντες μαγνήτες σε αυτό το μοντέλο.
Μπορείς να πεις πιο συγκεκριμένα τι γνώμη έχεις για τους stock μαγνήτες σε αυτό το μοντέλο?Superfunk είπε:Καλη κινηση μια και οι AM STD ηταν παντα εξαιρετικα καλοφτιαγμενες κιθαρες αλλα απο μαγνητες (ειδικα οι tele)....δεν......
μυρισα με...δυναμη τα νυχια μου αλλα δυστυχως δεν βρηκα απαντηση στο ερωτημα σου...μηπως,μηπως λεω ειναι καλυτερα να ρωτησεις το καταστημα απο το οποιο την αγορασεις ? ;DΛέτε να μπορώ να την αλλάξω με την καινούρια γιατί ακόμα δεν έχει έρθει ή δεν αξίζει;
Η μόνη διαφορά είναι το matching headstock..ΠΑΟΚιτο είπε:Παιδιά ξέρει κανείς τι διαφορές προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο έχει αυτή εδώ με την κλασική American STD ;
Μήπως είναι και το υλικό του nut; Αυτό με το ίδιο χρώμα στο ''κεφάλι'' πιστεύω πως πρέπει να το κάνουν σχεδόν σε όλες.longshadow είπε:Η μόνη διαφορά είναι το matching headstock..
και να ηταν,που δεν ειναι μια και η Fender χρησιμοποιει παντα πλαστικο nut (cyclovac) ,νομιζεις θα ακουγες και καμμια διαφορα?ΠΑΟΚιτο είπε:Μήπως είναι και το υλικό του nut;
Ειδικά εγώ όχι.Superfunk είπε:και να ηταν,που δεν ειναι μια και η Fender χρησιμοποιει παντα πλαστικο nut (cyclovac) ,νομιζεις θα ακουγες και καμμια διαφορα?
Δεν ξέρω αν έχουν ίδιους μαγνήτες αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι είναι κάπως λάθος να εξισώνεις δύο κιθάρες επειδή μπορεί να έχουν ίδιους μαγνήτες γιατί έτσι αγνοείς μια πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών όπως την ποιότητα κατασκευής, διαφορές σε hardware, το διαφορετικό neck shape και πολλά ακόμη.miii είπε:μ και γτ να μη πάρει κάποιος τήν μεξικάνα?