Ρε ξεκόλλα λέμε και δώσε clip στο λαό.spy είπε:Αν παίζει και αποστολή παρτιτούρας (όχι ταμπλατούρας), δηλώνω κι εγώ συμμετοχή.![]()
Μη γίνεσαι blue!
Ρε ξεκόλλα λέμε και δώσε clip στο λαό.spy είπε:Αν παίζει και αποστολή παρτιτούρας (όχι ταμπλατούρας), δηλώνω κι εγώ συμμετοχή.![]()
Καλα,το αλλο που θα κανω στο project ,θα ειναι να κανω transcription ΟΛΟ το σολο σου,θα το ξαναγραψω ιδιο κ θα αντιστρψω τη φαση για να μην ακουγεται.τοσο μπροστα ειμαι.elavd είπε:Ρε ξεκόλλα λέμε και δώσε clip στο λαό.Αν παίζει και αποστολή παρτιτούρας (όχι ταμπλατούρας), δηλώνω κι εγώ συμμετοχή.![]()
Μη γίνεσαι blue!
Blue είσαι φυσικός; Το παίξιμό σου μου βγάζει έντονα ότι έχεις μελετήσει καλά το κεφάλαιο που μιλάει για την "αρχή της ...αβεβαιότητας" 8)blue είπε:Καλα,το αλλο που θα κανω στο θα ειναι να κανω transcription ΟΛΟ το σολο σου,θα το ξαναγραψω ιδιο κ θα αντιστρψω τη φαση για να μην ακουγεται.τοσο μπροστα ειμαι.
+1yameth είπε:Ναμαι κι εγώ...
Λοιπόν για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει ο καθένας να στείλει ένα σόλο +- 30 δευτερολέπτων και να είναι σε αρχείο wav η mp3 stereo.
Στο αριστερό κανάλι το σόλο σκέτο και στο δεξί το backing track.
Μόνο έτσι θα τοποθετηθεί σωστά στη μείξη.
Όμως με αυτό τον τρόπο τα εφε (στέρεο βαθος κλπ) θα προστεθούν από τον... μείξοντα.
Μπορώ να πω ότι είχα σκοπό να μην ακούσω τίποτα μέχρι να καθήσω να γράψω... αλλά δεν κρατήθηκα.longshadow είπε:Μήπως θα ήταν προτιμότερο τα link να τα στέλνουμε απευθείας στον fleamail μέσω πμ??
Δεν θα ήταν πιο ωραίο να υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης??
Δεν θα σας άρεσε καλύτερα να ακούσετε για πρώτη φορά την προσπάθεια των άλλων ολοκληρωμένη με σωστό mix?