ΟΚ. Θα έλεγα για να μη το πολυ-αργούμε, να θέσουμε ως deadline αύριο (Δευτέρα) βράδυ στις 12:00 (ξημερώματα προς Τρίτη δηλαδή). Συμφωνείτε;fleamail είπε:Λοιπόν προτείνω να δώσουμε ένα deadline δήλωσης συμμετοχής και από εκεί και πέρα μόλις συγκεντρωθούμε χωρίζονται οι συμμετέχοντες σε ομάδες, ηχογραφούν και ανεβάζουν ο καθένας το clip του εδώ.
Άσε το Βαρτάνη κάτω!!! Είναι δικός μου!deadendmind είπε:εγω, ο χαριλατρος, ο μπλου και ο βαρτανης
Προτείνω MONO το track μας και σε μορφή wav καλύτερα.playloud είπε:θα στειλουμε ΟΛΟ το τρακ (με το backing) η μονο το guitar track μας? .wav .mp3?
Θα έλεγα (για λόγους επιτάχυνσης της διαδικασίας, αλλά ΚΥΡΙΩΣ για διευκόλυνση του ηχολήπτη, ο καθένας να στείλει μονο το κομμάτι που του αντιστοιχεί.Οσο για την μιξη θα μπορουσε να γινει με 2 τροπους. Η το χωριζουμε το κομματι κι ο καθενας εχει το μερος του η ΟΛΟΙ παιζουμε ΟΛΟ και ο ηχοληπτης διαλεγει το καλυτερο
Άσε τα σάπια και δώσε Gretsch στο λαό.spy είπε:Θα ήθελα πολύ να συνεισφέρω κι εγώ ένα άθλιο σόλο για να γελάσει ο κάθε πικραμένος αλλά (α) δεν έχω εξοπλισμό ηχογράφησης εκεί που είμαι και (β) στη σολ μινόρε μπαίνουμε την άλλη Παρασκευή (κάποιος μου είπε ότι είναι σαν τη μι μινόρε 3 τάστα μπροστά ή πίσω αλλά δεν το ρισκάρω)...![]()
![]()
Όχι !!! Αντιθέτως, δεν έχω αποφασίσει καν με ποια κιθάρα θα παίξω...Μάλλον όμως με τη stratmarathon είπε:Εσύ elavd δεν μετράς γιατί υποπτεύομαι ότι το έχεις έτοιμο!!!!!