punksnotdead
Νέο μέλος
Καλό θα είναι να έχουμε αρκετά μεγάλη διορία να ηχογραφήσουμε, έτσι ωστε να έιμαστε έτοιμοι όλοι και να βγεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Take your time!!
Take your time!!
H διορία για ηχογράφηση, είναι μέχρι την Κυριακή το βράδυ!!!punksnotdead είπε:Καλό θα είναι να έχουμε αρκετά μεγάλη διορία να ηχογραφήσουμε, έτσι ωστε να έιμαστε έτοιμοι όλοι και να βγεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Take your time!!
Γιατί stereo?yameth είπε:να είναι σε αρχείο wav η mp3 stereo.
ΣωστάΣτο αριστερό κανάλι το σόλο σκέτο και στο δεξί το backing track.
Μόνο έτσι θα τοποθετηθεί σωστά στη μείξη.
Ωραία!!!Όμως με αυτό τον τρόπο τα εφε (στέρεο βαθος κλπ) θα προστεθούν από τον... μείξοντα.
πιστευω οτι ειναι οκ εφοσον ανακοινωθουν αυριο τα ονοματα κ τα Groups!elavd είπε:H διορία για ηχογράφηση, είναι μέχρι την Κυριακή το βράδυ!!!
Συμφωνείς Πάρη? ;D
αυτο πως θα το κανω ορε? εγω μονο Rec ξερω να παταω κ να βαζω τερμα την κιθαρα !χαχαχαχαχαΣτο αριστερό κανάλι το σόλο σκέτο και στο δεξί το backing track.
Όμως με αυτό τον τρόπο τα εφε (στέρεο βαθος κλπ) θα προστεθούν από τον... μείξοντα.
yameth είπε:Ναμαι κι εγώ...
Λοιπόν για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει ο καθένας να στείλει ένα σόλο +- 30 δευτερολέπτων και να είναι σε αρχείο wav η mp3 stereo.
Στο αριστερό κανάλι το σόλο σκέτο και στο δεξί το backing track.
Όμως με αυτό τον τρόπο τα εφε (στέρεο βαθος κλπ) θα προστεθούν από τον... μείξοντα.
Θα ρίξω κι εγώ μια πενιά αν δεν σας πειράζει.![]()
Συγνώμη κι όλας βρε stratocasterakia, αλλά δηλώνεις "συμμετοχή" χωρίς να έχεις καν ιδέα πώς θα ηχογραφήσεις; ??? :stratocasterakias είπε:παιδια πως θα ηχογραφησω?κονσολιτσα δεν εχω...με κανενα καλωδιο ενισχυτη-------->pc? ;D ;D
...μπορεί να στο παίξει από το τηλέφωνο???elavd είπε:Συγνώμη κι όλας βρε stratocasterakia, αλλά δηλώνεις "συμμετοχή" χωρίς να έχεις καν ιδέα πώς θα ηχογραφήσεις; ??? :παιδια πως θα ηχογραφησω?κονσολιτσα δεν εχω...με κανενα καλωδιο ενισχυτη-------->pc? ;D ;D![]()