Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

Status
Not open for further replies.
Καλό θα είναι να έχουμε αρκετά μεγάλη διορία να ηχογραφήσουμε, έτσι ωστε να έιμαστε έτοιμοι όλοι και να βγεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Take your time!!

punksnotdead είπε:
Καλό θα είναι να έχουμε αρκετά μεγάλη διορία να ηχογραφήσουμε, έτσι ωστε να έιμαστε έτοιμοι όλοι και να βγεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Take your time!!
H διορία για ηχογράφηση, είναι μέχρι την Κυριακή το βράδυ!!! :)

Συμφωνείς Πάρη? ;D

Ναμαι κι εγώ...

Λοιπόν για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει ο καθένας να στείλει ένα σόλο +- 30 δευτερολέπτων και να είναι σε αρχείο wav η mp3 stereo.

Στο αριστερό κανάλι το σόλο σκέτο και στο δεξί το backing track.

Μόνο έτσι θα τοποθετηθεί σωστά στη μείξη.

Όμως με αυτό τον τρόπο τα εφε (στέρεο βαθος κλπ) θα προστεθούν από τον... μείξοντα.

Θα ρίξω κι εγώ μια πενιά αν δεν σας πειράζει. ;)

yameth είπε:
να είναι σε αρχείο wav η mp3 stereo.
Γιατί stereo?

Σωστά ;)

Όμως με αυτό τον τρόπο τα εφε (στέρεο βαθος κλπ) θα προστεθούν από τον... μείξοντα.
Ωραία!!!

Άλλος 1 όρος λοιπόν:

ας μη χρησιμοποιήσουμε reverb στις ηχογραφήσεις μας.

Θα προστεθεί συνολικά στο τέλος

elavd είπε:
H διορία για ηχογράφηση, είναι μέχρι την Κυριακή το βράδυ!!! :)

Συμφωνείς Πάρη? ;D
πιστευω οτι ειναι οκ εφοσον ανακοινωθουν αυριο τα ονοματα κ τα Groups!

τι ωρα θα γινει η ανακοινωσει?

αυτο πως θα το κανω ορε? εγω μονο Rec ξερω να παταω κ να βαζω τερμα την κιθαρα !χαχαχαχαχα

εγω σκεφτηκα οτι αυτος που ηχογραφει πχ το τριτο σολο αφησει κ παιχτει ολο το κοματι μεχρι να μπει το σολο τοττε απλος το βαζεις σε ενα καναλι κ πεφτει ακριβως!(παλια τουλαχιστον αυτο ειχα κανει κ επιασε)

yameth είπε:
Ναμαι κι εγώ...

Λοιπόν για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει ο καθένας να στείλει ένα σόλο +- 30 δευτερολέπτων και να είναι σε αρχείο wav η mp3 stereo.

Θα ρίξω κι εγώ μια πενιά αν δεν σας πειράζει. ;)

μια αλλη ιδεα ειναι να σολαρει ο καθενας σε ολο το κομματι και αυτος που κανει τη μιξη να κρατησει το μερος αυτο των 30"  που του αρεσει, τον ενδιαφερει και πιστευει οτι ταιριαζει με τα υπολοιπα.

επισης, καλο θα ηταν οποιος κανει αυτη τη δουλεια να εχει και παρεα για να περναει καλυτερα

edit : δηλωνω συμμετοχη!

Που το στελνουμε τελικα? για ριξτε κανα λινκ

Προτείνω:

1) Αν έχετε account, στο www.box.net

2) Aν δε θέλετε να φτιάξετε account, στείλτε το μέσω του www.yousendit.com

Παιδεz ο ηχολήπτης μας δεν θα πρέπει να κάνει και χρέη κυνηγού ταλέντων γιατί ταλαιπωρηθεί.

Ο καθένας να δώσει το συγκεκριμένο σόλο του.

για να καταλαβω πως θα γινει

ο τριγγα εγραψε στο πρωτο 12μπαρ στο δευτερο θα γραψει ο επομενος?

μηπως καλυτερα να περιμενουμε για κανουμε ομαδες κ να μπουμε με την σειρα ωστε ο καθενας να ξερει σε πιο 12μπαρ να παιξει. γιατι αλλιως θα γινει χαμος....

παιδια πως θα ηχογραφησω?κονσολιτσα δεν εχω...με κανενα καλωδιο ενισχυτη-------->pc? ;D ;D

ποιος θα μας βάλει σε σειρα κ με τι κριτηρια ρε συ λίκ.Μπουκαρε εδω η κανε ενα νεο κ δωσε.....Θα μας φαει η γραφειοκρατεια ρε ελληνες?Λες κ 8α βγαλουμε δισκο το συζηταμε συνεχεια.6 σελιδες κ ακομα μπροστα δεν πηραμε

Trigga "εκλεψες" λίγο από το χρόνο του επόμενου στο clip σου...:P

stratocasterakias είπε:
παιδια πως θα ηχογραφησω?κονσολιτσα δεν εχω...με κανενα καλωδιο ενισχυτη-------->pc? ;D ;D
Συγνώμη κι όλας βρε stratocasterakia, αλλά δηλώνεις "συμμετοχή" χωρίς να έχεις καν ιδέα πώς θα ηχογραφήσεις;  ??? ::)

Κόψε τη νοτα που φευγει η κανε fade out.Όλα γινονται.....αντε παμε ελα γρηγορααααα λεμε

elavd είπε:
Συγνώμη κι όλας βρε stratocasterakia, αλλά δηλώνεις "συμμετοχή" χωρίς να έχεις καν ιδέα πώς θα ηχογραφήσεις;  ??? ::)
...μπορεί να στο παίξει από το τηλέφωνο???

ωραια προσπαθεια.

Δεν παιζω γιατι ειμαι κοτα.

Αν γραψει ομως ο Βαρτανης,ψηνομαι να περασω το τρακ του απο kaoss pad να κανουμε ελληνικο πειραματισμο.

του στειλα πμ να δουμε αν θα το λύσουμε το πρόβλημα.

κανεις άλλος πρόβλημα?ελα λέμεε πατάτες αγγούρια ντομάτες όλα με το κιλο στα 20 watt τά χω μισο τιμής λεμε σήμεραααα ελα πάρεεε

Αν παίζει και αποστολή παρτιτούρας (όχι ταμπλατούρας), δηλώνω κι εγώ συμμετοχή.
tongueout.gif

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις
103K