Λοιπον οπως ειχα γραψει και σε παλιοτερα ποστ αφου αποφασισα μετα απο πολλα χρονια να ασχοληθω με την μεξικανικη στρατοκαστερ που ειχα εδω και χρονια και καθοταν και γενικοτερα με την ηλεκτρικη κιθαρα μετα απο καποιους μηνες ειπα να την αναβαθμισω με ενα σετακι καινουργιους μαγνητες.Υστερα απο πολυ ψαξιμο κατελειξα στους fender custom fat 50s τους οποιους προμηθευτικα απο το ebay σε αρκετα καλη τιμη.Οταν πηγα την στρατουλα μου για setup και τοποθετηση των καινουργιων μαγνητων(πολυ καιρο μετα απο την στιγμη που τους ειχα αγορασει)ο τεχνικος μου ειπε οτι ο neck μαγνητης δεν του εβγαζε τιμη στον μετρητη και οτι ειχε καποιο προβλημα και να παω να τους παρω για να τους στειλω πισω.Το παραξενο ειναι οτι οπως μου ειπε του συνεβη και με αλλα 2 σετ texas special που του ηρθαν για τοποθετηση σε αλλες στρατ.Εγω πιστευω οτι ημουν αρκετα ατυχος και επεσα σε ελλατωματικη σειρα παραγωγης αλλα οπως με συμβουλεψε και ο τεχνικος μου καλο θα ειναι οταν αγοραζουμε μαγνητες απο το net,ιδαιτερα για απειρους στον χωρο οπως εγω,να πηγαινουμε να τους τσεκαρουμε ωστε σε περιπτωση ελλατωματικου να φευγουν αμεσως πισω για αλλαγη.
Τα γραφω αυτα ως απλη ενημερωση και χωρις καμια ορεξη για λασπολογια απλα το οτι ετυχε αυτο σε 3 set fender με παραξενευει λιγο
Τα γραφω αυτα ως απλη ενημερωση και χωρις καμια ορεξη για λασπολογια απλα το οτι ετυχε αυτο σε 3 set fender με παραξενευει λιγο
Τελευταία επεξεργασία από moderator: