NEXT IN LINE
Μόνιμος θαμώνας
Yea I know :-[rista είπε:emmm... where is the shielding man?
i see only pure wood in the cavity!
Yea I know :-[rista είπε:emmm... where is the shielding man?
i see only pure wood in the cavity!
επάργυρο καλώδιο που μπορω να βρω?WilliamSats είπε:Ένα ίδιο θέμα με ίδια κιθάρα είχα επιδιωρθώσει πριν απο λίγα χρόνια και έφυγε ο θόρυβος με την αντικατάσταση του καλωδίου γείωσης που έρχεται απ'τη γέφυρα με ένα επάργυρο καλώδιο 1,5mm., επίσης είχα κάνει και shielding με χαλκό στο cavity των controls.
Στον ήχο δεν θα έχεις διαφορές.
αποκλειεται..τα εχω δοκιμασειhot_sauce είπε:αποκλείεται να φταίει το καλώδιό του ή ο ενισχυτής?
Η εταιρία που προτιμώ είναι η prolink (κάπου στην Ακαδημίας-Αθήνα, είχε ένα μαγαζί με Hi-Fi θα βρεις εκεί, επίσης ένα Hi-Fidelάδικο στο Νέο Κόσμο έχει πολλά καλά επάργυρα, άρα γενικότερα σε Hi-Fidelάδικα ;D)καλώδια και έχει σε διάφορα πάχη.NEXT IN LINE είπε:επάργυρο καλώδιο που μπορω να βρω?
κατι εχει παρει το αυτι μου..δλδ αντι για kill switch μου λες να βαλω τον επιλογεα μαγνητη...και στη θεση του ενα tone?θωρακιση να κανω?ολα αυτα αν μου τα κανει τεχνικος ποσα περιπου θα μου παρει?WilliamSats είπε:Φιλική συμβουλή:
Αν δεν σου είναι χρήσιμο το Kill Switch, καλό είναι να το βγάλεις και να βάλεις ένα tone με βάση ένα τυπικό Les Paul Wiring.
To kill switch αν δεις και σε πολλά ξένα φόρουμ, οι περισσότεροι το έχουν βγάλει, μιας και αυτό -απ'ότι λένε- ευθύνεται για θορύβους στο συγκεκριμένο μοντέλο.
Τώρα θα μου πεις "Τότε γιατί το έχουν"...That's an other story;D
Γενικά αυτό που εννοώ είναι να γίνει ένα κανονικό Les Paul Wiring με 2 Volume, 2 Tone και τον τριθέσιο επιλογέα πάνω κανονικά.NEXT IN LINE είπε:κατι εχει παρει το αυτι μου..δλδ αντι για kill switch μου λες να βαλω τον επιλογεα μαγνητη...και στη θεση του ενα tone?θωρακιση να κανω?ολα αυτα αν μου τα κανει τεχνικος ποσα περιπου θα μου παρει?
Μαλλον δεν εχεις δει gibson με κλειστα μεταλικα κουβουκλια και με τσινγκινη βαση που πηγαινουν εκει ολες οι γειωσεις.nkosd. είπε:
Κατά τη γνώμη μου αυτά είναι πειραματισμοί της Gibson... αλλά ντάξει δεν επιμένω κιόλας δεν είμαι ειδικός επί του θέματοςrista είπε: