Imaginator
Μόνιμος θαμώνας
Πρόσφατα αγόρασα ενα καταπληκτικό vsti που προσομοιώνει τον ήχο του μπουζουκιού.To vst τρεχει μεσα απο το kontakt 2 player το οποιο εγκαθίσταται αυτοματα με την εγκατασταση του προγράμματος.Είμαι ενθουσιασμένος με το πρόγραμμα αλλά εχω ενα πολυ περίεργο και εκνευριστικά ασυνήθιστο πρόβλημα.Όλα δουλεύουν ρολόι εκτός απο τρεις τέσσερις συγκεκριμένες νότες που αντιδρούν σαν να είναι πατημένο το sustain pedal. ???
Αποκλειουμε την περιπτωση να οφειλεται το μιντι κοντρολλερ εφοσον το κανει και απο το πληκτρολογιο του κοντακτ.
Αποκλειουμε την περιπτωση να ειναι ελλατωματικο το προγραμμα εφοσον μου εστειλαν και 2ο dvd
Ti λετε να συμβαίνει?
Χρησιμοποιω cubase. Tο pc μου ειναι intel core 2 duo 6600ghz ,4gb ram , mobo asus q5 deluxe καρτα ηχου marian trace 8.
p.s. δεν εχω κανενα αλλο θεμα με vst ή plugin
Αποκλειουμε την περιπτωση να οφειλεται το μιντι κοντρολλερ εφοσον το κανει και απο το πληκτρολογιο του κοντακτ.
Αποκλειουμε την περιπτωση να ειναι ελλατωματικο το προγραμμα εφοσον μου εστειλαν και 2ο dvd
Ti λετε να συμβαίνει?
Χρησιμοποιω cubase. Tο pc μου ειναι intel core 2 duo 6600ghz ,4gb ram , mobo asus q5 deluxe καρτα ηχου marian trace 8.
p.s. δεν εχω κανενα αλλο θεμα με vst ή plugin