πρόβλημα η ακουστική?

nosi

Θαμώνας
Λοιπόν πάμε για ηχογράφιση επιτέλους. Αλλά για οικονομικούς λογους παμε σε ένα στούντιο που δεν έχει ακουστική drums και έχει ηλεκτρική. Δεν έχω παίξει ποτέ σε ηλεκτρική θα έχω πρόβλημα??????????????

nosi είπε:
Λοιπόν πάμε για ηχογράφιση επιτέλους. Αλλά για οικονομικούς λογους παμε σε ένα στούντιο που δεν έχει ακουστική drums και έχει ηλεκτρική. Δεν έχω παίξει ποτέ σε ηλεκτρική θα έχω πρόβλημα??????????????
Εσύ το ξέρεις αυτό. Σε τι επίπεδο είσαι,η εμπειρία σου, το ύφος και στυλ που θα παίξεις, και ... από την άλλη μεριά του ζυγού >> τι σόι ηλεκτρονική είναι? και τι παραμέτρους έχει.

Δώσε τίποτα λεπτομέρειες.

Για να αλλάξεις τίτλο...διόρθωσε το ήδη υπάρχον θέμα που άνοιξες.

Ποια είναι η ηλεκτρονική ντραμς?

Τι θα παίξετε/γράψετε? (στυλ,ύφος,demo,LP)

Σε τι επίπεδο είσαι παικτικά και εμπειρικά?

Με τι έπαιζες μέχρι τώρα?

Και ποιος είναι ο φόβος σου για τον οποίον άνοιξες το θέμα αυτό?

Γενικά αν έχεις συνηθίσει αρκετά με ακουστική θα έχεις ένα μικρό θεματάκι, αλλά και αυτό συνήθεια είναι. Εγώ πάντως θα σού πρότεινα φάση με ακουστική. Όλο και κάτι θα βρείτε. Το feeling, το ριμπάουντ, η αίσθηση και φυσικά η επεξεργασία μιας ακουστικής είναι μπροστά. Γράψτε ηλεκτρονικά τα άλλα όργανα μέσω υπολογιστή π.χ.

εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι τα ακουστικά από τα ηλεκτρονικα τύμπανα είναι διαφορετικά όργανα....?  8)

Μια καλη λυση ειναι να κανετε μια προβα στο στουντιο που εχετε σκοπο να κανετε ηχογραφηση ωστε να δοκιμασετε τον εξοπλισμο

Νικος

Korgious είπε:
Ποια είναι η ηλεκτρονική ντραμς?

Τι θα παίξετε/γράψετε? (στυλ,ύφος,demo,LP)

Σε τι επίπεδο είσαι παικτικά και εμπειρικά?

Με τι έπαιζες μέχρι τώρα?

Και ποιος είναι ο φόβος σου για τον οποίον άνοιξες το θέμα αυτό?
Λοιπόν ερώτημα 1 και να ρωτήσω δεν πρόκειται να θυμάμαι

Μέταλ θρασιά πιο πολύ

έχω κάνει 8 χρόνια κλασσικά κρουστά και 4 χρόνια τώρα κανω drums με δάσκαλο

έπεζα με μια full birch pearl με ένα Yamaha oak custom ταμπούρο προσωπικά δεν βρίσκω ήχο καλύτερο απο αυτόν

ο φόβος μου είναι αυτό που είπανε ότι δεν θα μπορώ να πάρω τα κ@λ@χερά μου και δεν θα μπορώ να παίξω

Trending...

Νέα θέματα

Back