ναι αλλα αυτη η κιθαρα απευθυνεται ,και,σε αυτους που ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τα block inlays (οπως εγω π.χ.) και δεν εχουν 5000 ευρω να παρουν μια ES 355...Όχι δεν έχω παίξει με 355 και ούτε πρόκειται.
Οποτε τι σε πειραξε?Ασε τον κοσμο να γουσταρει... ;D
ναι αλλα αυτη η κιθαρα απευθυνεται ,και,σε αυτους που ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τα block inlays (οπως εγω π.χ.) και δεν εχουν 5000 ευρω να παρουν μια ES 355...Όχι δεν έχω παίξει με 355 και ούτε πρόκειται.
Eίναι τόσο μεταξένια τα blocks της 355 που δεν καταλαβαίνεις ότι δεν πατάς τον έβενο !Superfunk είπε:ΠΟΙΑ αίσθηση του ξύλου ανθρωπε μου?
εχεις παιξει ποτε με 355?
πανω στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ απο τα inlays ειναι το δακτυλο στο 60% του παιξιματος! ;D
να δες και μονος σου (10 απο τα 22 ταστα μονο ειναι.....Κσυλινα... ;D)
![]()
για να πετυχεις....Κσυλο πρεπει να εχεις Αγιο! ;D
Όταν με 1100 ευρώ παίρνεις gibson 335 πρέπει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις..Δε συμφωνείς;les_paul είπε:Απλά μία ενημέρωση έγινε.Αν ο συμφορουμίτης θέλει να δώσει τα ωραία του euro για αυτό το μοντέλο πολύ ωραία καλόπαιχτη και μεγειά.Κανένα πρόβλημα.
les_paul είπε:Απλά μία ενημέρωση έγινε.Αν ο συμφορουμίτης θέλει να δώσει τα ωραία του euro για αυτό το μοντέλο πολύ ωραία καλόπαιχτη και μεγειά.Κανένα πρόβλημα.
Το δικό σου πρόβλημα που βρίσκεται? Στην Gibson δουλεύεις?Διάβασες κάτι αναληθή?Διαπίστωσες κάπου παραπληροφόρηση?
Καλό απόγευμα και σε σένα εύχομαι.χαλάρωσε λίγο...ακόμα δεν έχω καταλάβει προς τι αυτό το επιθετικό ύφος.
αφτο κε τω μαχογκανη,μι ξαιχνας τω μαχογκανη φιλως.notlrac είπε:Αυτό Ήνε?>??
αυτος δεν φτιανει κατι κιθαρες που μοιαζουν με μια αλλη μαρκα αλλα βαζει αλλο headstock...?Πως τη λενε τωρα δεν μπορω να θυμηθω αλλα θα μου ερθει.... ;D ;Dτο έκλεψε ο Suhr (πασίγνωστος κλέφτης σε πατέντες και ιδέες άλλων, και όποιος διαφωνεί να τον ενημερώσω σχετικά)
...Lego... 8)Superfunk είπε:Πως τη λενε τωρα δεν μπορω να θυμηθω αλλα θα μου ερθει.... ;D ;D
Κι άλλοι το κάνουν αυτό, αλλά δεν τρέχουν να βάλουν πάνω ό,τι και ο ανταγωνισμός, μη χάσουν το τρένο (π.χ., Buzz Feiten, Shmear Finishes, "Blower" switch, roasted maple, κλπ).Superfunk είπε:αυτος δεν φτιανει κατι κιθαρες που μοιαζουν με μια αλλη μαρκα αλλα βαζει αλλο headstock...?Πως τη λενε τωρα δεν μπορω να θυμηθω αλλα θα μου ερθει.... ;D ;D
τι μουντζα να φας δηλ?ισα-ισα γλυτωνεις και τα "ναζια" του ξυλου.ειπαμε ΓΡΑΝΙΤΗΣ ειναι το υλικο,δεν προκειται να παει πουθενα...Ποιος εγγυάται π.χ ότι σε 3-4 χρόνια στην αλλαγή τάστων όλα θα πάνε καλά και δεν θα φας καμμιά μούντζα από αυτό το υλικό του μέλλοντος ?
Γραφιτένια μπράτσα πάντως, υπάρχουν από τη δεκαετία του 70...δεν έχω διαβάσει για καμμία μούτζα. Αντιθέτως, από ότι ξέρω, οι ταστοδουλιές εκεί είναι πιο εύκολες και χωρίς ζημιέςles_paul είπε:Ποιος εγγυάται π.χ ότι σε 3-4 χρόνια στην αλλαγή τάστων όλα θα πάνε καλά και δεν θα φας καμμιά μούντζα από αυτό το υλικό του μέλλοντος ? Χαζή ερώτηση ίσως για κάποιους αλλά ποιος βάζει το χέρι του στην φωτιά?
Άστα να πάνε..Καταραμένο GAS!!backys είπε:Αντε ****παιδα ;D με την midtown και την modern thinline με ξαναεπιασε η gas-ιτιδα
...ειμαι και 3μηνες απληρωτος γ***τ :-X :-X :-X
Δεν χρειάζεται να πάρεις ολόκληρη τη κιθάρα για να δείς εάν έχουμε δίκιο...και ένα μπράτσο αρκεί. Εγώ έχω 2 από γραφίτη, ένα για Tele και ένα για Strat και δύσκολα θα ξαναγύριζα στο ξύλο...αλλά είπαμε, γούστα είναι αυτά.les_paul είπε:Όχι πως θα πάρω ποτέ τέτοια κιθάρα αλλά εύχομαι να έχετε εσείς δίκιο.