Προτιμώ να παίζω με...

kpeyos

Moderator
Staff member
Eσύ που ανήκεις; Eίσαι με μας ή με τους άλλους; Ποιοί ήμαστε εμέις και ποιοί οι άλλοι; Το δημοψήφισμα που θα λύσει τα υπαρξιακά μας!!!

Δεν έβαλες πολλές άλλες. Τις τύπου "Superstrat" σε Jackson ή σαν αυτή του Randy Rhoads. Τις BC Rich. Τις Gretsch. Τις Danelectro. Και μιλάς για hollow bodies, solid bodies ή semihollow; Εγώ θα πήγαινα στην επιλογή "none of the above" (αν υπήρχε)...

Δεν έβαλες πολλές άλλες. Τις τύπου "Superstrat" σε Jackson ή σαν αυτή του Randy Rhoads. Τις BC Rich. Τις Gretsch. Τις Danelectro. Και μιλάς για hollow bodies' date=' solid bodies ή semihollow; Εγώ θα πήγαινα στην επιλογή "none of the above" (αν υπήρχε)...[/quote']
+1

αλλαξε λιγο την ψηφοφορια και βαλε και τις παραπανω... :wink:

Μάστορα μπάζει νερά το γκάλοπ! :lol:

Εγώ επέλεξα PRS γιατί μ'αρέσει σε σχήμα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, αλλά δεν έχω ακόμα, αλλά το με ποια "προτιμώ να παίζω" είναι σχετικό. Εξαρτάται κι από τις ανάγκες σου πιστεύω....Η κάθε μία έχει τη χάρη της άλλωστε...

Μάστορα μπάζει νερά το γκάλοπ! :lol:
Εγώ επέλεξα PRS γιατί μ'αρέσει σε σχήμα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη' date=' αλλά δεν έχω ακόμα, αλλά το με ποια "προτιμώ να παίζω" είναι σχετικό. Εξαρτάται κι από τις ανάγκες σου πιστεύω....Η κάθε μία έχει τη χάρη της άλλωστε...[/quote']

Acanthor, σωστά απάντησες...Αυτό είναι το ζητούμενο, τι μας αρέσει, όχι τι έχουμε λεφτά να αγοράσουμε...Εντάξει όλες καλές είναι αλλά κάποια θα είναι και η αγαπημένη σου...

Τάκη, προσπάθησα να βάλω τουλάχιστον το ''other type'' όταν ξεκίνησα το θέμα, αλλά δεν το παιρνε με τίποτα...τώρα αν το δουν και μπορουν οι modulators ας το προσθέσουν...

Εις απάντηση επίσης όλες οι superstrat εντάσονται στις Ibanez...κατά την ταπεινή μου γνώμη...

Gretsch, Danelecto, Rickenbacker και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις θα εντάσσονταν στις ''other type'' και μάλλον δικαιολογημένα

Δεν θέλω να σας επηρρεάσω επειδή είμαι ο Θεός, αλλά εγω ψήφισα Gibson :lol: :lol: :lol:

μη έχοντας κακομεταχειριστεί και τόσες πολλές κιθάρες, έχω μία epi les paul, μια squire strat και μία cupid(!!!) les paul (μοιάζει με την epi LP100). με όσα έχει συνηθίσει το χέρι μου και σχετικά με τον ήχο που θέλω να βγάλω αλλά και με την αρρώστια που έχω με την εμφανιση της λες πολ ψήφισα gibson.

οι κιθάρες μου είναι εγχειρισμένες (στην Καζαμπλάνκα :lol: ) εκτός από την squire για την οποία περιμένω μαγνήτες κλειδιά και ίσως στο μέλλον κάνα μανικάκι, οπότε επιφυλάσσομαι για την ψήφο μου αλλά δε με βλέπω να αλλαξοπιστήσω εύκολα

Superstrat και Gibson type γενικότερα αλλά μιας και Superstrat διαθέτω τα τελευταία 7 χρόνια και έχω βάλει στο ματι μια ESP Eclipse όποτε εύλογη η επιλογή :D :wink:

Tι έγινε ρε παιδιά, μας έφαγε η μόδα της στραβοκάστερ;

Φυσικά Gibson, αλλά θα την διάλεγα ανάμεσα σε 10 (τουλάστιχον) κιθάρες.

Εγώ προτημώ τις Gibson Les Paul γιατί θεωρώ ότι μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε είδος μουσικής, από Metal μέχρι Country. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να έχεις τους κατάλληλους μαγνήτες!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back