Rebel_Of_South
Παλιά καραβάνα
λοτσά και έξω από την πόρτα, όξω LGBT απ' την παράγκα. Αρκετά σκατά τρώμε στη ζωή, να τα τρώμε και τσάμπα παραπάει. Όξω. Ρε όξω. ?
λοτσά και έξω από την πόρτα, όξω LGBT απ' την παράγκα. Αρκετά σκατά τρώμε στη ζωή, να τα τρώμε και τσάμπα παραπάει. Όξω. Ρε όξω. ?
Τέλος αν ήμουν ο John Mayer δε θα είχα χωρίσει την Katy Perry και δε θα δεχόμουν να μου φτιάξει η PRS στρατοκάστερ. Γιατί μπορεί να με έχουν εκθειάσει ο Clapton κι ο BB King αλλά οι παραπάνω ιεροσυλίες παραμένουν ιεροσυλίες, ακόμα και για μένα.
Ισως ερχονται αδιαβαστοι γιατι βαριουνται {υπαρχει αυτη η περιπτωση ναι}Η πλειοψηφία των μουσικών που θα έρθουν σε δοκιμαστικό, έρχονται αδιάβαστοι, ο καθένας για το λόγο του και συνολικά για ένα βασικό λόγο: γιατί βαριούνται να μελετήσουν.
100% Συμφωνώ. Όλοι και όλες έτσι συμπεριφέρονται. Κάποτε κάποιος είχε το θράσος να πει "O manager μου έιναι αυτός που έχουν οι Scorpions". Φυσικά ούτε σε καφε της γειτονιάς δεν κανανε live. Αλλά who cares..Ακομα κ στο Νοιζ εχουμε δει μπαντες του κωλου να κανουν ανοιχτες οντισιον κ να πλασαρονται σαν οι νεοι Pink Floyd..γιατι στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι..
...
Ισως ομως ερχονται αδιαβαστοι γιατι δεν ξερουν σε τι επιπεδο εισαι εσυ κ η μπαντα σου..
...
Απαράδεκτη απάντηση και σε τόνο τουλάχιστον προσβλητικό απολύτως αδικαιολόγητα.Ισως ερχονται αδιαβαστοι γιατι βαριουνται {υπαρχει αυτη η περιπτωση ναι}
ισως ομως ερχονται αδιαβαστοι γιατι δεν ξερουν σε τι επιπεδο εισαι εσυ κ η μπαντα σου..
Ακομα κ στο Νοιζ εχουμε δει μπαντες του κωλου να κανουν ανοιχτες οντισιον κ να πλασαρονται σαν οι νεοι Pink Floyd..γιατι στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι..
Ο χρονος καθε μουσικου - καθε ανθρωπου ειναι πολιτιμος για να τον πεταει με ανθρωπους που ειναι μια τριχα στα αρχιδια του Mayer..αλλα νομιζουν οτι ειναι ο Ελληνας Mayer
Ερχεται λοιπον...αναγνωριστικα..και ας ρισκαρει να του βαλεις ..μειον.
Εγω τiς καταλαβαινω αυτες τις συμπεριφορες καθε φορα που ειμαι bandleader. Εσυ οχι .Οκ