Πριν από περίπου δύο χρόνια πούλησα ένα 5 ετών Mexican Fender Jazz Bass, σε γνωστό μουσιικό οίκο στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά το αντάλλαξα με μια ''πεταλιέρα'' της πλάκας και έναν μικρό ενισχυτή για το σπίτι πληρώνοντας μόνο τον ΦΠΑ(χάλια deal αλλά τσπα). Υποτίθεται ότι αυτοί τα μεταπωλούν ως μεταχειρισμένα.
Το απίστευτο είναι ότι πριν από λίγους μήνες πήγα στο κατάστημα για να κοιτάξω γενικότερα και το βρήκα να κρέμεται. Εννοείται ότι κατάλαβα ότι είναι το δικό μου μιάς και φορούσε - για το Θεο - τις ίδιες χορδές και αναγνώρισα το χτυπηματάκι που είχε στο πλάι. Μου το έδινε για καινούριο μόνο 500 ευρώ ''επειδή είχε αυτό το μικρό χτυπηματάκι που έγινε μέσα στο μαγαζί''. Δεν είπα τίποτα απλά και έφυγα σοκαρισμένος.
Τι να πω? Μας δουλεύουν ''ψιλό γαζί'' μάλλον >
? Μπορει να υπάρχει και κάποιος που χαίρεται αυτή τη στιγμή γιατί γλύτωσε 100 ευρώ από ένα μικρο χτυπηματάκι, αλλά κατά τα άλλα πήρε ολοκαίνουριο Jazzbass.
Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο? Μου εμένα μου έκανε τεράστια εντύπωση.
Το απίστευτο είναι ότι πριν από λίγους μήνες πήγα στο κατάστημα για να κοιτάξω γενικότερα και το βρήκα να κρέμεται. Εννοείται ότι κατάλαβα ότι είναι το δικό μου μιάς και φορούσε - για το Θεο - τις ίδιες χορδές και αναγνώρισα το χτυπηματάκι που είχε στο πλάι. Μου το έδινε για καινούριο μόνο 500 ευρώ ''επειδή είχε αυτό το μικρό χτυπηματάκι που έγινε μέσα στο μαγαζί''. Δεν είπα τίποτα απλά και έφυγα σοκαρισμένος.
Τι να πω? Μας δουλεύουν ''ψιλό γαζί'' μάλλον >
Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο? Μου εμένα μου έκανε τεράστια εντύπωση.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: