Frusciante13
Νέο μέλος
Kαλησπερα!γνωριζει κανεις σε ποιο καταστημα στην αθηνα μπορω να βρω prs custom22-24?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
να σου πω την αληθεια εγω 2000 δολλαρια σε εναν ιδιωτη στη Αμερικη δε παιζει να εστελνα!Frusciante13 είπε:οχι ενδιαφερομαι για την κανονικη σειρα οχι την SE!vag το arko που ειναι?και γνωριζεις αν εχει την κανονικη σειρα η εχει μονο την SE?forest δεν παιζει καν για δοκιμη στον ζοζεφ?για κατι τετοιο λεω: http://www.ebay.com/itm/2006-PAUL-REED-SMITH-CUSTOM-22-10-TOP-DRAGON-II-PICKUPS-INTL-SHIPPING-PRS-/140920228667?pt=Guitar&hash=item20cf800b3b.πιστευεται αξιζει ναι κανει κανεις τετοια αγορα απο e-bay?γιατι το θεμα ειναι πως θα μπορεσεις να δοκιμασεις την κιθαρα!
Αν εχεις παιξει με PRS και σου αρεσει στο χερι, ο ηχος και η εμφανιση αξιζει και με το παραπανω. Εγω ειμαι fan απο την αρχη της εταιρειας. Με τις λιγες που εχω παιξει παντα μου αρεσουν. Προσωπικα να το ειχα αποφασισει θα κοιταγα σε ebay αλλα και σε αμερικανους dealers που στελνουν Ευρωπη με USPS. Αν μεινεις μακρυα απο private stock, ltd edtion εκδοσεις κλ θα την παρεις πιο φθηνα απο οτι στην Ευρωπη. Για Ελλαδα ουτε που ασχολουμαι... Η PRS ειναι πια εταιρεια με μεγαλη παραγωγη, θα βρεις παρα πολλες να διαλεξεις.Frusciante13 είπε:...πιστευεται αξιζει ναι κανει κανεις τετοια αγορα απο e-bay...
Αυτο δεν μπορεις να το ρυθμισεις και μονος σου ή ειναι διαφορετικη η αποσταση ετσι και αλλιως?KostasP είπε:Αν δε χρειαζεσαι 24 ταστα προτεινω την 22 γιατι οι μαγνητες εχουν μεγαλυτερη αποσταση.
Δε γινεται να το ρυθμισεις, ο neck μαγνητης τοποθετειται πιο κοντα στον bridge για να χωρεσουν δυο εξτρα ταστα.BlackForest είπε:Αυτο δεν μπορεις να το ρυθμισεις και μονος σου ή ειναι διαφορετικη η αποσταση ετσι και αλλιως?
:BlackForest είπε:που δεν ξερω καν αμα θα σε αφησουν να τα αγγιξεις...