Παιδια..αν δειτε την γενικη εικονα θα καταλαβετε οτι προσπαθω να βοηθησω μεσα απο την εμπειρια και την πειρα μου. Και φυσικα προσεφερα κατι στο thread του εφιαλτη..αν και διατυπωσα εξαρχης τη διαφωνια μου.
Φυσικα και ειμαι απολυτος στις θεσεις μου ,..με επιχειρηματα ομως. Πιστεψτε με δεν το κανω αβιαστα και δεν ειμαι 18. Τωρα τι θα κανετε εσεις με τις αποψεις μου ειναι δικο σας προβλημα.. Η διαφορα αναμεσα στον οργανοπαιχτη και στον μουσικο ξερετε πια ειναι? Ο Οργανοπαιχτης διαβαζει...Ο μουσικος διαβαζει, Ακουει, καταλαβαινει, απομνημονευει, εμπλουτιζει, αναιρει,εξιψωνει, δινει υφος, προσωπικοτητα, δυναμικες κλπκλπκλπκλπ. Το που θα φτασετε...ειναι παλι δικο σας προβλημα ..και σιγουρα δεν θα γινουμε ολοι μουσικοι. Καποια βασικα κολπα ομως πρεπει να βρισκονται σε ολονων μας την τσεπη.
Εκτος κι αν διαφωνητε οι μεν μελωδικοι και με το Σολφεζ..{ρυθμικο και μελωδικο} και οι μεν ρυθμικοι τουλαχιστον με το ρυθμικο..Οποτε ειναι ατοπο και που μιλαω.
Αsprado..αν και διαφωνω με την προσεγγιση σου σχετικα με τις ηλικιες και την μουσικη..σου λεω οτι ΕΓΡΑΨΕΣ...Το γκρουπ που παιζει μονο διασκευες που οι παρτες υπαρχουν στο Ιντερνετ!!! ;D ;D ;D να προτεινω ονοματα???
1.ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ
2.ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
3.ΤΗΕ ΙΝΤΕΡΝΕEEEEΤS
5. OI MONODIAVAZOYME
6.OI COPY PASTE