Πού πάμε....?

Το μπαναρισμα μοιάζει με την καθημερινή προπαγάνδα των ναζιστών που βλέπουν την γη να τρέμει κάτω από τα πόδια τους.

Κατά τα λόγια τους κάθε μέρα ο Άγιος Βλαδίμηρος και ο στρατός του χάνει.

Αυτό δεν έχει καμία σημασία καθώς δεν θα αλλάξει το ρεύμα της ιστορίας.

Ο Άγιος στρατός θα φτάσει στο Βερολίνο στα Ιεροσόλυμα και θα απελευθερώσει την ανθρωπότητα από την σκλαβιά.

Αυτό δεν έχει καμία σημασία καθώς δεν θα αλλάξει το ρεύμα της ιστορίας.

Ο Άγιος στρατός θα φτάσει στο Βερολίνο στα Ιεροσόλυμα και θα απελευθερώσει την ανθρωπότητα από την σκλαβιά.

Πες μου Άγιε Προφήτη, που βλέπεις το μέλλον.

Θα πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα του χρόνου στην Αγιά Σοφιά?

Πες μου Άγιε Προφήτη, που βλέπεις το μέλλον.

Θα πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα του χρόνου στην Αγιά Σοφιά?
Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά θα το παίρνει ο Θρύλος για τα επόμενα 40 χρόνια.

Και βλέπουμε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά θα το παίρνει ο Θρύλος για τα επόμενα 40 χρόνια.

Και βλέπουμε...

Κι ο Μαρινάκης με τους Ρώσοι είναι?

Ο Ιβάν Σαββίδης που είναι από κει πάνω, στο πηγάδι κατούρησε αφού?

Κόφτε το για λίγο, γιατί περιμένω e-mai από την ΑΑΔΕ για μια λαλακια που έγινε στο MyData και αντ΄αυτού μου έρχονται ειδοποιήσεις για αυτό το νήμα......μην το κλείσω ΤΩΡΑ ....όχι το νήμα , αλλά όλο το νόιζ να ούμε.

Φχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βάλε μια τάξη ρε Λάκη γιατί ούτε ε-μέι θα σου'ρθει, ούτε θα βγάλεις άκρη εδώ μέσα.

Ο τίτλος για το θέμα βέβαια είναι κατατοπιστικός (πατέντα Δημήτρη) οπότε τι περιμένεις να πρωτοδιαβάσεις.

Ευτυχώς που υπάρχει και η ΑΕΚ που είναι μια σταθερά.? 

Υ.Γ. Πάλι έχασε χτες;

Ευτυχώς που υπάρχει και η ΑΕΚ που είναι μια σταθερά.? 

Υ.Γ. Πάλι έχασε χτες;

Είπαμε Γιάννη μου.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν 22 παίκτες, και στο τέλος χάνει η ΑΕΚ.

37 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Επειδη δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο φουτμπωλ (μιλαμε δεν κΣερω ουτε πΓιος πηρε το πρωταθλημα περυσι) πΓιος ινε αΦτος ο ΔΟΥΡΟΣ ,εχει καμμια σχεση με την ΔΟΥΡΟΥ? 

Επειδη δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο φουτμπωλ (μιλαμε δεν κΣερω ουτε πΓιος πηρε το πρωταθλημα περυσι) πΓιος ινε αΦτος ο ΔΟΥΡΟΣ ,εχει καμμια σχεση με την ΔΟΥΡΟΥ? 
Ο διαιτητής... (μάθε μπαλίτσα) ?

Μας είχε τσεκουρώσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και χάσαμε το πρωτάθλημα... Και ο τιτάνας κυρ Νίκος έχασε την ευκαιρία να πάρει πρωτάθλημα με τον γαύρο- έφυγε με αυτόν τον καημό.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back