αυτο του ομιλου ΑΚΜΗ? για κανενα λογο... ουτε να το σκεφτεσαιDennys είπε:Καλησπερα φιλοι κ φιλες! Ειμαι 17 χρονων και φετος τελειώνω το λυκειο. Ονειρο μου ειναι να σπουδασω music technology και σκεφτομαι για το Μητροπολιτικο Κολλεγιο στο Μαρουσι...εχω ακουσει ομως οτι ειναι πολυ ακριβο, παρολ αυτα αξιζει? για πειτε μου εχει σπουδασει κανεις εκει?
Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσεις. Τι νομίζεις πως θελεις να κάνεις με τη γνώση αυτή;Τι προοπτική βλέπεις με τη μουσική τεχνολογία από μόνη της;
Για να γίνει δημόσιος υπάλληλος; Αυτό είναι όραμα! :-\Δωσε πανελληνιες και μπες σε μια σχολη...
Μπα... δεν ήξερα πως τα νοικια στην επαρχία που είναι οι σχολές αλλά και το κόστος ζωής ενός φοιτητή είναι τσάμπα... Ας μας πουν όσοι το κάνουν ήδη, τι κοστίζει στις οικογένειες τους....αλλα το πιο οικονομικο ειναι οι πανελληνιες και με τα ρεστα αγοραζεις στουντιο μαζι με το ακινητο ! ! !
Μήπως να μας έλεγες και τους λόγους; Οχι τίποτα άλλο αλλά το να το λέει ένας ανώνυμος χωρίς να το τεκμηριώνει, δεν έχει και πολύ βάρος σαν άποψη.gutter είπε:αυτο του ομιλου ΑΚΜΗ? για κανενα λογο... ουτε να το σκεφτεσαι
Οσοι εχουν τελειωσει σχολες ειναι δημοσιοι υπαλληλοι?!yameth είπε:Για να γίνει δημόσιος υπάλληλος; Αυτό είναι όραμα! :-\
Απλά να σε διορθώσω,το TEI είναι στο Ρέθυμνο.blue monk είπε:δεν καταλαβαινω πως βγαινουν τα 600 ευρω το μηνα που αναφερθηκαν για σπουδες στην ελλαδα... δεν υπολογιζω το κοστος της διατροφης και της εξοδου κτλ διοτι αυτα τα εξοδα ειναι παγια οπου και να εισαι οτι και να κανεις, το μονο εξοδο που υπολογιζω σαν επιπλεον ειναι το ενοικιο αν δεν εισαι πχ ηρακλειωτης στην περιπτωση του τει ηρακλειου που αναφερθηκε το οποιο εχει και φοιτητικη εστια νομιζω σαν εσχατη λυση… κατα τα αλλα τζαμπα ειναι παιδια δεν συγκρινεται με τα διδακτρα το ενοικιο και το κοστος ζωης σε μια ευρωπαϊκη πολη που ειναι η δευτερη προταση που εκανα
Ευχής έργο. Αρκεί να διαθέτει κάτι τις, όχι μόνο για τα προ αλλά και τα μεταπτυχιακά. Ασε δε που δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι απο το ίδιο υλικό και ίσως να μη θέλουμε ή μπορούμε να γίνουμε όλοι επιστήμονες.belzrebuth είπε:Μολις μετα θελει να ασχοληθει σοβαρα με καποιο κλαδο της μουσικης τεχνολογιας οι γνωσεις σε καποια θεμελιωδης επιστημη θα τον βοηθησουν να μην γινει μαριονετα και να κατανοησει σε βαθος τα υπολοιπα.
Επίσης το να χρησιμοποιείς το Word δεν σε κάνει συγγραφέα. :Πολλοι χρησιμοποιουν αριστα καποιο software δεν σημαινει ομως οτι ειναι προγραμματιστες..
Συμφωνώ σε πολλά με τον Υameth - απ'ότι φαίνεται ότι γνωρίζει το χώρο.yameth είπε:Ευχής έργο. Αρκεί να διαθέτει κάτι τις, όχι μόνο για τα προ αλλά και τα μεταπτυχιακά. Ασε δε που δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι απο το ίδιο υλικό και ίσως να μη θέλουμε ή μπορούμε να γίνουμε όλοι επιστήμονες.
Επίσης το να χρησιμοποιείς το Word δεν σε κάνει συγγραφέα. :![]()
Απο τη μια υποτιμάς τις εφαρμοσμένες τέχνες και απο την άλλη αγνοείς το ότι εδω μιλάς με μουσικούς. Πράγμα που μπορεί να δημιουργεί διαφορετική επιρροή στις προτεραιότητες του φίλου. Μουσική τεχνολογία και όχι ειδικά ηχοληψία, σπουδάζουν όσοι έχουν το σαράκι του μουσικού. Πρωτίστως για να δουλέψουν σωστά τη δική τους μουσική.
Να διευκρινίσω πως ΔΕΝ υποστηρίζω πως υπάρχουν δουλειές στον τομέα όπως υποστηρίζουν πολλές σχολές (αν και έχω διδάξει σε κάποιες απο τις μεγαλύτερες της Αθήνας). Αντιθέτως.
Θεωρώ πως ο τομέας δεν προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση σαν υπάλληλος, καθως ο χώρος είναι κορεσμένος. Μπορείς όμως να γίνεις επιχειρηματίας. Προϋποθέτει όραμα και επιχειρηματική σκέψη όμως.
Αν όμως κάποιος (μουσικός) θελει να μάθει, ΜΠΟΡΕΙ.