Σε ευχαριστώ για την αβρότητά σου ,προάγεις το διάλογο με το τρόπο σουgdevelek είπε:Γι' αυτό ήμουν βέβαιος.
Αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να φέρεσαι υποτιμητικά προς τον συνομιλιτή σου.gdevelek είπε:Ορισμένες φορές ο διάλογος, ως παραγωγική διαδικασία, είναι απολύτως αδύνατον να φέρει αποτέλεσμα, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται.
Να μια εξαιρετική πολιτική πρόταση, που πέρασε στο ντούκου.trolley είπε:Θα ήθελα περισσότερη ελευθερία : π.χ. θα ήθελα να μπορώ να ψηφίζω όποιον βουλευτή θέλω, από οποιοδήποτε κόμμα, και στο τέλος της διαδικασίας οι εκλεγμένοι βουλευτές να ήταν υποχρεωμένοι να σχηματίσουν κυβέρνηση, όπως ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα.
Μην ανησυχείς, όπως δεν με καταλαβαίνεις εσύ, έτσι δεν σε καταλαβαίνω κι εγώsamy paraga είπε:Αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να φέρεσαι υποτιμητικά προς τον συνομιλιτή σου.
Είμαι σιγουρος, πως οταν επικρατήσει ο κομμουνισμος, αποκλείεται να σου κάνει οτιδήποτε ο Σαμυ, επειδή θα έχεις αντιθετη αποψη.gdevelek είπε:Μην ανησυχείς, όπως δεν με καταλαβαίνεις εσύ, έτσι δεν σε καταλαβαίνω κι εγώ
ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ:
Το πολιτικό σύστημα που εγώ στηρίζω, σου επιτρέπει να υπάρχεις και να αντιπολιτεύεσαι.
Το πολιτικό σύστημα που εσύ στηρίζεις και δικαιολογείς (όσο κι αν το αρνείσαι), ΔΕΝ μου επιτρέπει να κάνω ΚΙΧ.
ΑΥΤΟ, ελπίζω να το κατάλαβες.
Το να διαφωνείς με κάποιον είναι κατανοητό ,το να μην τον καταλαβαίνεις ,επίσης.gdevelek είπε:Μην ανησυχείς, όπως δεν με καταλαβαίνεις εσύ, έτσι δεν σε καταλαβαίνω κι εγώ
ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ:
Το πολιτικό σύστημα που εγώ στηρίζω, σου επιτρέπει να υπάρχεις και να αντιπολιτεύεσαι.
Το πολιτικό σύστημα που εσύ στηρίζεις και δικαιολογείς (όσο κι αν το αρνείσαι), ΔΕΝ μου επιτρέπει να κάνω ΚΙΧ.
ΑΥΤΟ, ελπίζω να το κατάλαβες.
Τι είναι αυτό το "επίπεδο" στο οποίο αναφέρεσαι;kpeyos είπε:Εντάξει δε νομίζω πως υπάρχει αριστερός που υποστηρίζει σοβαρά το σοβιετικό μοντέλο και τον υπαρκτό σοσιαλισμό. Κι εγώ έχω πάει σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ από το '94 έως το '03 αρκετές φορές και μπορώ να πιστοποιήσω την απέραντη ανέχεια αλλά και το επίπεδο που διέκρινε τους ανθρώπους το οποίο ήταν πολύ υψηλότερο από τον αντίστοιχο των μέσων Ελλήνων του 2013 για ό,τι αξίζει αυτό.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει νόημα μόνο ως κυβέρνηση που θα αμφισβητήσει ευθέως τον νεοφιλελευθερισμό και προοπτικά τον ίδιο τον καπιταλισμό και ως κυβέρνηση που θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο παραγωγικό και οικονομικό πρότυπο που θα συνδυάζει την καινοτομία και τη σύγχρονη οργάνωση με την οικονομική αποτελεσματικότητα και τη δικαιοσύνη, ενώ θα βασίζεται στην αδιάκοπη κοινωνικοποίηση του κράτους, της οικονομίας και των μέσων παραγωγής.....
Ενα τέτοιο πρόγραμμα σημαίνει πρώτα απ' όλα την ανάληψη δύο μεγάλων επιλογών.
Πρώτον: Την άμεση εθνικοποίηση - κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος για την εφαρμογή μιας νέας αναπτυξιακής, επενδυτικής και κοινωνικής χρηματοπιστωτικής πολιτικής, μαζί με μια γενναία επιλογή ρύθμισης, μέχρι διαγραφής, των δανείων για τις πιο ευάλωτες κατηγορίες νοικοκυριών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.
Δεύτερον: Την εφαρμογή ταχύρρυθμων ριζοσπαστικών μέτρων για την ανασυγκρότηση και την αποδοτική λειτουργία του ελληνικού Δημοσίου μαζί με το πέρασμα σε εθνικό έλεγχο των πλέον στρατηγικών τομέων της οικονομίας.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν είναι μια κυβέρνηση παραδοσιακού τύπου, η οποία μπορεί να εφαρμόσει την πολιτική της με τον λαό παθητικό θεατή σε ένα κυβερνητικό μονόπρακτο.
Νασνρτάβγιε σύντροφε,ραντεβού το βράδυ στη ΚΟΒΑ να ακονίσουμε κονσερβοκούτια ;D ;D ;Dneeq είπε:Είμαι σιγουρος, πως οταν επικρατήσει ο κομμουνισμος, αποκλείεται να σου κάνει οτιδήποτε ο Σαμυ, επειδή θα έχεις αντιθετη αποψη.
Την παιδεια τους φανταζομαι οτι εννοει...trolley είπε:Τι είναι αυτό το "επίπεδο" στο οποίο αναφέρεσαι;
«Δόξα στους ειρηνοποιούς γιατί αυτοί είναι τα πραγματικά παιδιά του Θεού.»harilatron είπε:Κυρίες και κύριοι δεν υπάρχει λόγος (ούτε χώρος) για αντιπαραθέσεις επί προσωπικού.
Ας μην το χαλάσουμε.
Twitter δεν έχω. 'Εχω FB. Πειράζ' ;trolley είπε:Υ.Γ. Ποιος σου είπε ότι δεν συμμετέχουμε και στο twitter;
Μακάρι να εννοεί αυτό. Ας περιμένουμε να απαντήσει (αν απαντήσει).Waterfall-K είπε:Την παιδεια τους φανταζομαι οτι εννοει...
Κατσε ρε, μη βιαζεσαι κι εσυ, ακομα δεν κερδίσαμε ;D Kαρφωνομαστε...samy paraga είπε:Νασνρτάβγιε σύντροφε,ραντεβού το βράδυ στη ΚΟΒΑ να ακονίσουμε κονσερβοκούτια ;D ;D ;D