ACHALINWTA NEOFILELEF8EROS ZITA ERGAZWMENOUS ME SKOPO TIN EKMETALLEFSI, πες μου πως ζητάς και πρόστυχα διαβασμένα αγόρια και μετά τέλος .kwstas79 είπε:Είσαι ένα πρόστυχα διαβασμένο αγόρι; Μόνο αυτό πες μου, τέλος.
Εμ δεν σου άρεζε το "Κωστόπουλος Lifestyle"...πάρε τώρα την αγία αθανασία του αιγάλεω ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Πέραν του αστείου της ιστορίας , είναι αποδεδειγμένο πως σε περιόδους κρίσεων,πολέμων κλπ ,ανθούν πάσης φύσεως μοιρολατρείες .
Αν θέλετε να μείνετε φίλοι, το "ιστορικό και διαβασμένο", και το "ξέρω και τον Λαμπράκη και το Easy Rider" φτάνει και περισσεύει!samy paraga είπε:Προτιμώ τον επιθετικό προσδιορισμό ''πρόστυχο'' ,τα ιστορικό και διαβασμένο ,άστα ,αν θες να μείνουμε φίλοι ;D ;D ;D
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ;harilatron είπε:Θα σας θυμίσω ότι για τους λεγόμενους αεροψεκασμούς έχουν κατατεθεί ερωτήσεις στη Βουλή (μάλιστα ο Κουβέλης νομίζω έχει υποβάλλει ΔΥΟ σχετικές ερωτήσεις).
Να σου πω κάτι ,με ενοχλεί αφάνταστα αυτός ο μηδενισμός σε σχέση με το ποιός είμαι εγώ ο τουρκαλβανός που λέει ο ΣΦ και ο ΕυρωπΕος .harilatron είπε:Και ενώ ψάχνουμε να προσωποποιήσουμε τις ευθύνες σε σε έναν αόρατο εχθρό γελάει όλη η Ευρώπη με τα χάλια μας.
Μα αυτο θα σημαινε οτι θα επρεπε... να δουλεψουμε. Αστο, καλυτερα να τα ριχνουμε στους αλλους. ;Dharilatron είπε:Δε λέω, να διερευνηθούν και αυτά, αλλά σήμερα έπρεπε να μιλάμε για εργοστάσια και το πως θα στηθούν και όχι για στικάκια και πως σβήνονται.
Κι εμένα με ενοχλεί αυτό και πολλούς φαντάζομαι.harilatron είπε:Ξέρετε τι με ενοχλεί περισσότερο απ' όλα στις πολιτικές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό? Η τερατολογία.
Συμφωνώ και επαυξάνω, με την διαφορά ότι για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν δουλειές.manosx είπε:Μα αυτο θα σημαινε οτι θα επρεπε... να δουλεψουμε.
Ξέσασες το Φ.Π.Α (23%) και τις ασφαλιστικές εισφορές.Terry RoscoeBeck5 είπε:Και ερωτώ: Δηλαδή εγώ, ελεύθερος επαγγελματίας, μπλοκάκιας, με σχέση εξαρτημένης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, που μου έχουν σκίσει το πάτο στις μειώσεις και στα ψαλίδια, με 0 αφορολόγητο και φόρο 26% από το πρώτο ευρώ, θα πληρώνω εσαεί 650 ευρώ χαράτσι (γιατί έχω το μπλοκάκι) για να μπορώ να... δουλεύω;
Τώρα τι κατάλαβες που με σύγχυσες πρωί-πρωί και μ' έκανες να θέλω να κάψω τελετουργικά το γ@μωμπλοκάκι...Terry RoscoeBeck5 είπε:Και ερωτώ: Δηλαδή εγώ, ελεύθερος επαγγελματίας, μπλοκάκιας, με σχέση εξαρτημένης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, που μου έχουν σκίσει το πάτο στις μειώσεις και στα ψαλίδια, με 0 αφορολόγητο και φόρο 26% από το πρώτο ευρώ, θα πληρώνω εσαεί 650 ευρώ χαράτσι (γιατί έχω το μπλοκάκι) για να μπορώ να... δουλεύω;
Νάτος κι ο άλλος! Ρε μια ιστορία σήμερα... ;DΞέσασες το Φ.Π.Α (23%) και τις ασφαλιστικές εισφορές.
Το σοκ που υφίσταται ένας άνθρωπος είτε φορολογικό είτε συναισθηματικό , είτε ο,τιδήποτε, περνάει ΠΑΝΤΑ από τέσσερα στάδιαHaris είπε:Νάτος κι ο άλλος! Ρε μια ιστορία σήμερα... ;D
Αυτά είναι έτερον εκάτερον κ.συνήγορε.LK είπε:Ξέσασες το Φ.Π.Α (23%) και τις ασφαλιστικές εισφορές.
;DLK είπε:Το σοκ που υφίσταται ένας άνθρωπος είτε φορολογικό είτε συναισθηματικό , είτε ο,τιδήποτε, περνάει ΠΑΝΤΑ από τέσσερα στάδια
1ο στάδιο φόβος
2ο στάδιο θυμός
3ο στάδιο απάθεια
4ο πας στο στριπτιτζάδικο.
Τα τελευταία χρόνια είμαι μόνιμα στο στάδιο 4 , ό,τι και να συμβεί.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Υπάρχει και 5: «δεν γ@μιέστε εσείς και ο γρύλος σας;» ;DHaris είπε:;D
Εγώ πάλι (προσπαθώ να) είμαι στο στάδιο 3. Δεν περισσέυουν λεφτά για στριπτιζάδικο!
Λεγετα property tax & ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηρθε και στη χωρα μας,ειμασταν η μοναδικη χωρα χωρις κατι τετοιο ,υπαρχει σε ολες τις ευρωπαϊκες χωρες και μαλιστα ειναι και υψηλοτερος.Και να μην πω για το χαράτσι στα σπίτια μας...
Να μιλήσουμε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Το point μου είναι το Σταλινοφασιστικό του ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ. Δεν μιλάμε για την φορολογία του εισοδήματος σου από την εργασία ή τις ασφαλιστικές εισφορές και το ΦΠΑ.