Dragonlord
Θαμώνας
Παρεμπιπτόντως, το forum jump γιατί δε λειτουργεί; Βγάζει "Sorry, this Module is nοt active!"... Τώρα που αυξήθηκαν τα forum, ένας λόγος παραπάνω να φτιαχτεί...
Συμφωνώδεν θα ηταν καλυτερο να βαζαμε τις κιθαρες μαζι με τα πεταλια και τους ενισχυτες?
+1000 :wink:γ) να προστεθεί μια επιλογή σελίδων στα φόρουμς (πχ αν θέλω να χαζέψω τους τίτλους στη σελ. 37 να είναι εφικτό με drop down menu ή με "κουτάκι");;;
Να εκμεταλλευθούμε το κλίμα των αλλαγών γιαα) να αλλαχθεί το ανορθόγραφο "Προεπισκόπιση"' date='
β) να δουλέψει αυτή όπως πρέπει (χρησιμοποιώ πάντα τον τελευταίο Firefox και πάντα τα δείχνει όλα χωρίς formatting), και
γ) να προστεθεί μια επιλογή σελίδων στα φόρουμς (πχ αν θέλω να χαζέψω τους τίτλους στη σελ. 37 να είναι εφικτό με drop down menu ή με "κουτάκι");;;[/quote']
α) Δίκιο έχεις. Ειναι ΟΚ πια...
β) Δυστυχώς. Ετσι δουλεύει σε όλα τα browsers.
γ) αυτό πονάει... Καλή ιδέα αλλά θέλει δουλειά.
Μέσα στο καλοκαίρι θα αλλάξει το software του forum οπ'οτε θα έρθουν σημαντικές αλλαγές. Προς το καλύτερο. :lol:
εγω δουλευω σε macintosh και με το safari εχω αρκετα προβληματα στην επεξεργασια των μηνυματων μου... δν μου δουλευουν τα bold' date=' τα emoticons k.a.[/quote']
Τι? σε άλλους browser δουλεύουν? Αν π.χ. επιλέξεις κείμενο και πατήσεις το κουμπί "B" γίνεται το κείμενο bold?
Δεν ξέρω....ρωτάω....εγω ειμαι mac-user only οποτε δν ηξερα οτι ειναι γενικο το προβλημα.... τωρα και αν πρεπει να φτιαχτει!!!!