ποιον modelling ενισχυτη να επιλεξω

sakisbm

Θαμώνας
γεια χαρα καλως σας βρηκα,προσφατα μετακομισα απο την επαρχια στην Αθηνα και χρειαζομαι εναν μικρο ενισχυτη(15η30w) για μελετη,παρακαλω προτεινετε αποκλειστικα modelling ενισχυτη γιατι εχω ηδη 2 λαμπατους στην κατοχη μου αλλα ειναι 30 και 50 watts αρα αρκετα δυνατοι για πολυκατοικια,παιζω κυριως blues-rock αρα ψαχνω καποιον που να εχει κυριως οσο το δυνατον καλο καθαρο ηχο

λογικα βαση αυτων που θελω ειμαι αναμεσα στους fender mustang-vox vt-roland cube

εχω αποκλεισει τον line 6 spider,ερωτηματικο αποτελει ο peavey vypyr

τι λετε?

sakisbm είπε:
γεια χαρα καλως σας βρηκα,προσφατα μετακομισα απο την επαρχια στην Αθηνα και χρειαζομαι εναν μικρο ενισχυτη(15η30w) για μελετη,παρακαλω προτεινετε αποκλειστικα modelling ενισχυτη γιατι εχω ηδη 2 λαμπατους στην κατοχη μου αλλα ειναι 30 και 50 watts αρα αρκετα δυνατοι για πολυκατοικια,παιζω κυριως blues-rock αρα ψαχνω καποιον που να εχει κυριως οσο το δυνατον καλο καθαρο ηχο

λογικα βαση αυτων που θελω ειμαι αναμεσα στους fender mustang-vox vt-roland cube

εχω αποκλεισει τον line 6 spider,ερωτηματικο αποτελει ο peavey vypyr

τι λετε?
χτυπα αυτον http://www.thomann.de/gr/roland_cube20xl.htm

ειναι 20αρης.ειναι οτι πρεπει.εχει εφφε πολλα και ποιοτικα.

Εγω εχω τον mustang 2.

Σιγουρα θα σε καλυψει και ο 1 εφοσον watt εχεις απο αλλου.

Σε ποια περιοχη μας ήρθες να σου προτεινω κανενα μαγαζι να μην ψάχνεσαι, εκτος και εισαι κεντρο οποτε θα κάνεις την βολτα σου ?

Αν θέλεις modeling ενισχυτή, πας για Mustang. Είναι οι καλύτεροι που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής.

Αν ΔΕΝ χρειάζεσαι τα εφφέ και θέλεις απλά έναν ΠΟΛΥ καλό ήχο (καθαρό, βρώμικο, θεοβρώμικο ή κάτι ενδιάμεσα!) δες οπωσδήποτε και τον Tech21 που σου λέει ο συνφορουμίτης από πάνω. Αν σου κάνει, εγγυώμαι ότι θα τον χαρίσεις κάποια στιγμή στα εγγόνια σου.  ;)

ευχαριστω για τις απαντησεις-προτασεις επειδη ασχολουμαι και με psychedelic rock θελω ο ενισχυτης να εχει και εφφε αρα μαλλον κλεινω προς τον fender mustang i η ii,φυσικα ο tech21

που προτεινε ο φιλος θα μπορουσε να μου κανει αλλα ειναι ιδιαιτερα ακριβος εκτος και αν υπαρξει καμια αγγελια,εχετε υπ οψιν σας που μπορω να δοκιμασω τον fender?μενω αιγαλεω.

The Genius Loci είπε:
Στο Νάκα κοίταξες;  ;)
ΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟ

σατανηστης απατεωνας νακας!!!ολα ελατωματικα.μου κανει προβληματα ο  line 6 spider iv

Έχει ο νάκας fender?

Kokakias είπε:
ΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟ

σατανηστης απατεωνας νακας!!!ολα ελατωματικα.μου κανει προβληματα ο  line 6 spider iv
Επειδή σου βγάζει προβλήματα ο line 6, φταίει ο νάκας?  ???

Ελάτε ρε, ούτε μια πλάκα δεν μπορεί να κάνει κάποιος!  ;D ;D ;D

Φίλε μου, αν είσαι Αιγάλεω πέρνα από το City Sound και ρώτα τους. Μπορεί και να έχουν.  ;)

The Genius Loci είπε:
Ελάτε ρε, ούτε μια πλάκα δεν μπορεί να κάνει κάποιος!  ;D ;D ;D
Παραλίγο να μου κόψεις την όρεξη ;D. Ευτυχώς δεν τα κατάφερες

Για blues rock καταστάσεις οι modelling θα σε βολέψουν για μελέτη αλλά δεν είναι και λάμπα...

Είναι μάλλον καλύτεροι για σύγχρονα είδη και hard rock/metal οι περισσότεροι πλην του fender mustang. Ο roland cube έχει κάτι extreme metal, boss mt-2 ρυθμίσεις που δε θα σου κάνουν, για παράδειγμα... Ο line6 επίσης είναι για shredding! Και ο vypyr έχει πολλά γκάζια αλλά τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν μπόλικα πετάλια κλπ που καλύπτουν ηχητικά πολλά είδη.

Αν έχεις παίξει με πεταλιέρα v-amp και θέλεις κάτι τέτοιο, βγαίνει και σε ενισχυτή με πάρα πολλές επιλογές και ήχους:

http://www.thomann.de/gr/behringer_lx110gy.htm

Κλασσική αντιγραφή του tech21 gt προενισχυτή είναι το παρακάτω analog modelling ενισχυτάκι:

http://www.thomann.de/gr/behringer_gmx110_vtone_gitarrencombo.htm

ginargiros είπε:
Έχει ο νάκας fender?

Επειδή σου βγάζει προβλήματα ο line 6, φταίει ο νάκας?  ???
Δεν βγαζει μονο ο line 6 προβληματα αλλα και αλλα πραγματα που πηρα οταν ημουν απειρος....

Trending...

Νέα θέματα

Back