Καλημερα. θα ηθελα να βαλω εναν μαγνητη στην bridge θεση σε stratocaster διπλο σε μεγεθος μονου. ποιον θα μου προτειναται και τι μαρκα?
ευχαριστω! οχι κανεναν πανακριβο....
Επίσης τι στρατοκάστερ είναι' date=' δηλαδή ash body? alder? το μπράτσο τι είναι maple? rosewood? :wink:[/quote']
ΣΩΣΤΟΣ!! :lol: :lol: :lol:
Ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ σημαντικο το ΞΥΛΟ στην strat !:lol: :lol: :lol:
Δεδομενου οτι υστερα απο επιστημονικες μελετες του δοκτωρος ΚΑΛΙΓΚΑΡΙ :lol: μια strat με σωμα alder εμφανιζει ενα bump στους 2345,46 χιλιοκυκλους :lol: :lol: και μια πτωση της ταξης των 80msec στην αποκριση στους 345,9 χιλιοκυκλους λογικο ειναι ενας σταθμισμενος μαγνητης φτιαγμενος απο Unobtanium να ειναι η μοναδικη λυση για συχνοτικη εξισοροπιση :lol:
βεβαια βαζοντας της ενα μπρατσο απο βραζιλιανικο rosewood θα εχεις μια ανοδο στο resonance & στους 1234,56 χιλιοκυκλους (προσεξε..το...κουρδισμενο brazilian rosewood το ξεκουρδιστο african συμπεριφερεται εντελως διαφορετικα :lol: ) οποτε μπορεις να τη βγαλεις και καθαρη με εναν απλο Bill Lawrence 290... :lol:
Αν πάς για κάτι καλό αλλά και φτηνό (όχι φτηνιάρικο) τότε η επιλογή σου είναι μία:http://store.guitarfetish.com/lilkiblhurap.html
Όπως λέει και στο site' date=' υπάρχουν σε 3 είδη, Vintage 6K, Modern 10K and HOT 15K, οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Όλοι πάντως έχουν 4 καλώδια, για ατέλειωτα κόλπα με διακοπτάκια κλπ.[/quote']
+10000000
φοβερός μαγνήτης! Τον έχω στην Strat μου (τον 15k), αν θέλεις μπορείς να τον ακούσεις εδώ
τοτε παρε τον SEYMOUR DUNCAN SJBJ-1 jb jr.,δοκιμασμενος και κλασσικοςπερισσοτερο τον θελω για hard rock καταστασεις
Οχι δεν ειναι σαν τους διπλους....εξαλλου ειναι ευκολο να το καταλαβεις μια και μεν "βλεπουν" διαφορετικο "μηκος χορδης" και αρα "ταλαντωση" απο τους δε.να φανταστω παντως οτι οι διπλοι σε μεγεθος μονου δεν ειναι ακριβως σαν τους διπλους?
εεε!θελω και εγω μια!ή μαλλον...τωρα που το σκεφτομαι..χμμμ..μια χαρα μου φαινεται το τραπεζακι που εχω το pc μου! :lol: :lol: :lol:Σας αφηνω τωρα παω να κοψω την αχλαδια κατω απο το μπαλκονι μου γιατι ο δασκαλος στο σχολειο με εβαλε να φτιαξω μια les paul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για το μπράτσο να βάλεις ξερή αγριομυγδαλιά' date=' δεν θα χρειαστεί ποτέ του ρύθμισμα. Αναμφίβολα το πιό μπετόν-αρμέ ξύλο. Πας να το κόψεις με το αλυσοπρίονο και σου μένει η καδένα του στο χέρι.[/quote']
Οχι !! Σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο!! :twisted: :roll: :lol: :lol:
Με την αγριομυγδαλια θα εχει ενα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ "βυθισμα" στους 3576,45678 χιλιοκυκλους με αποτελλεσμα πληρη ασυμβατοτητα με τον προτινομενο μαγνητη...
αχ....τιποτα δεν εχεις μαθει τοσο καιρο εδω μεσα.... :lol: :lol: :lol:
σε αφηνω τωρα γιατι ερχεται ο ειδικος custom shop καφες μου!! :lol: :lol: :lol: