μόνο τις τελικές θα αλλαξεις,οι προενισχυτριες αντεχουν ακομα ...8-10 χρονακιαΠρέπει να τις αλλάξω όλες ή μόνο τις τελικές;
Ό,τι και να βάλεις, μπορείς να πεις, ότι θα χρειαστεί biasing. Προσοχή, στις συγκεκριμένες, έχουν μια ιδιαιτερότητα να "ισορροπούν" μετά από κανένα 10λεπτο από τη στιγμή που θα ανοίξεις το power. Οπότε το τελικό biasing να γίνει μετά ...oselifer είπε:Αλλά δε θα χρειαστεί rebias;
Χρήσιμο αυτό γιατί σε ενισχυτές με μεγάλο headroom θα δίνουν ίσως καλύτερη απόδοση με ωραιότερο "κορεσμό" σε χαμηλή ένταση... συμφωνείτε? Eκ των TAD σε σύγκριση με τις JJ και τις Svetlana Winged C (τις κανονικές, όχι τις New Sensor) ποια σας αρέσει περισσότερο?myster_maze είπε:Πάρα πολύ καλές λυχνίες με απίστευτο tone και καταπληκτικό χαμηλό. Το μόνο που δεν μ'αρέσει είναι ότι αρπάζουν λίγο πιο γρήγορα από τις J/J ή τις Svetlana. Βέβαια αυτό είναι προτέρημμα για κάποιον άλλο.
αυτες αρπαζουν πιο γρηγοραΤο μόνο που δεν μ'αρέσει είναι ότι αρπάζουν λίγο πιο γρήγορα από τις J/J ή τις Svetlana.
υποτιθεται πως ναι,προσωπικα τις εχω βαλει χυμα σε πολλους hot rod & μια χαρα παιζουν ,μη νομιζεις αλλωστε πως ο ενισχυτης σου εχει περασει απο διαδικασια ρυθμισης bias ;D,δεν χαλανε την παραδοση στη Fender (ποτε ο Leo δεν εκανε λεπτομερες bias στους ενισχυτες του (βεβαια τοτε οι λυχνιες ηταν καλυτερης ποιοτητας αλλα και παλι....)Αλλά δε θα χρειαστεί rebias;
Οι SED είναι πολύ ουδέτερες και flat. Καθαρές αρκετά και αρπάζουν σιγά σιγά.bloody_sunday είπε:Χρήσιμο αυτό γιατί σε ενισχυτές με μεγάλο headroom θα δίνουν ίσως καλύτερη απόδοση με ωραιότερο "κορεσμό" σε χαμηλή ένταση... συμφωνείτε? Eκ των TAD σε σύγκριση με τις JJ και τις Svetlana Winged C (τις κανονικές, όχι τις New Sensor) ποια σας αρέσει περισσότερο?
Έχεις κάποια πρόταση για αυτές;myster_maze είπε:Ωστόσο, είναι ευκαιρία, να αλλάξεις και τις μικρές μιας και μπαίνεις στην διαδικασία. Τρεις μικρές είναι ένα 30άρι ακόμη που δεν θα πάει χαμένο... και από τις μαμίσιες θα δεις σίγουρα διαφορά, προς το καλύτερο.
Εγω θα σου προτεινα να μη πολυσκας,ο ενισχυτης σου ειναι ενας ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ενισχυτης φτιαγμενος για καινουργιες λυχνιες..oselifer είπε:Πάντως το θέμα του rebias με έχει προβληματίσει.Μόνος μου δε νομίζω να μπορώ να το κάνω.
Στον δικό μου Blues Deville 2x12 έχω να αλλάξω λάμπες 4 χρόνια και ακούγεται μια χαρά. Έχει παιξει σε πολλά live και έχει πολλές ώρες χρήσης με τις ίδιες λάμπες (θέλει σέρβις αλλά δεν είναι οι λάμπες το πρόβλημα του)studio54GR είπε:Στα λεγόμενά σου SF έχω δεί -και σας είχα αναφέρει- απόδειξη.... την διάρκεια των 8 ετών για ενισχύτριες λυχνίες και των 10 σε προενισχύτριες.... Και όλα αυτά σε Hot Rod Deluxe επαγγελματία μουσικού.....
+11111 πραγματικά έχουν μεταμορφώσει τον ενισχυτή μου! Δεν είναι τυχαίες οι κριτικές που λαμβάνουν....myster_maze είπε:Καταπληκτικές 12ΑΧ7 είναι και οι καινούργιες TungSol, λίγο ακριβές βέβαια.
οκ θα τις βάλω πάνω και βλέπουμε..Superfunk είπε:Εγω θα σου προτεινα να μη πολυσκας,ο ενισχυτης σου ειναι ενας ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ενισχυτης φτιαγμενος για καινουργιες λυχνιες..![]()