NemOOO
Παλιά καραβάνα
Απίστευτο...Εχω λιώσει στα γέλια......:lol::lol::lol:Αυτή μάλιστα!!!!! Χρησιμοποιείται και σαν καπάκι στην τουαλέτα!!!!
Απίστευτο...Εχω λιώσει στα γέλια......:lol::lol::lol:Αυτή μάλιστα!!!!! Χρησιμοποιείται και σαν καπάκι στην τουαλέτα!!!!
γραψε λαθος' date=' νομιζα οτι ειχες ξεσπαθωσει και συ γραφοντας την δικη σου λιστα..
αντε γραψε και συ :wink:
[/quote']
Φίλε Μιχάλη, δεν μπορώ να φτιάξω μια λίστα με κιθάρες που μισώ, γιατί απλά δεν υπάρχουν... υπάρχουν πολλές που δεν μου αρέσουν αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι θα προτιμώ την... επόμενη εβδομάδα. :wink:
Και φυσικά υπάρχουν εταιρείες που δε μου αρέσουν, λόγω φιλοσοφίας και κακού ιστορικού, αλλά αυτό είναι ασχετο με τις κιθάρες που βγάζουν... :wink:
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά θες να μάθεις γιατί;2. gibson sg........ε ουτε ο les paul δεν ηθελε να της δωσει το ονομα του
ιιιιιιιιιιιιιιι... ντροπή!!1. Fender jazzmaster ....ο στραβοχυμενος λουκουμας
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα' date=' αλλά θες να μάθεις γιατί;[/quote']2. gibson sg........ε ουτε ο les paul δεν ηθελε να της δωσει το ονομα του
Θα ήθελα εγώ αν δε βαριέσαι
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα' date=' αλλά θες να μάθεις γιατί;[/quote']2. gibson sg........ε ουτε ο les paul δεν ηθελε να της δωσει το ονομα του
Eυχαριστω.....γνωριζω το λογο αλλα η αντιπαθεια μου παραμενει.....![]()
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Y.Γ.1 Η παραπάνω λίστα είναι οδηγός για να γίνετε αντιπαθείς στο noiz![]()
![]()
Υ.Γ.2 Ελπίζω να το να έχεις strat να μην συνδέεται και με έλλειψη χιούμορ.. :wink:
Εσύ το γελάς αλλά χωρίς αυτές ΟΥΤΕ που θα ήξερες τα steel blocksΜα μέσα από την rockinger ξαναματανακαλύψαμε τα χαμένα vintage στοιχεία που ΕΛΛΕΙΠΑΝ από τις original! Πως είναι δυνατόν να μην θεωρείται η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά τον τροχό?????????? :lol: :lol: :lol: