Ποιάς εταιρίας είναι αυτό το μπάσο;

xidoulis1

Θαμώνας
Το αγόρασα σε ένα παλιατζίδικο στη Θεσσαλονίκη σε τιμή ευκαιρίας με μόνο πρόβλημα λίγο σκευρωμένο μανίκι!! Βέβαια υπάρχει και το πρόβλημα της μάρκας που δεν ξέρω ποιάς εταιρίας είναι και από ποιά χώρα...Υποψιάζομαι ανατολικό μπλοκ...

Στη θήκη του έχει γραμμένο κάτι στα ρώσσικα και έχει λογότυπο ένα περίεργο Y// (ή κάπως έτσι..).

Από ήχο είναι γεμάτο μιας και είναι active.Οι διακόπτες είναι effects και gain αλλά και επιλογείς μαγνητών!!Είναι πενταπολικό και δεν ξέρω

για όλους τι κάνουν αφού είναι περίπου από τα 70's και στερεοφωνικό!!!!

Το μεγάλο του πρόβλημα είναι πως το μανίκι δυστυχώς δε στρώνει αφού η βέργα μέσα του κόβει βόλτες κι έχει καταλλήξει να κάνει πλέον για χρήση στα δάση για ποιο σοβαρούς σκοπούς από τη μουσική δήλ. κυνήγι!!

Για Photo: http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/xidoulis1/Rotation%20of%20DSC00432_2.jpg

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/xidoulis1/Rotation%20of%20DSC00434_2.jpg

Resize%20of%20Rotation%20of%20DSC00436_4.jpg

Resize%20of%20Rotation%20of%20DSC00432_2.jpg

Φίλε, το μπάσο αυτό μου θυμίζει παρα πολύ fender jaguar αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι.Προφανώς θα ήταν κανένα custom bass το όποιο βρήκε ο παλιατζης και σου το πούλησε.

Α΄να σε ρωτήσω,τι είναι αυτα που βρίσκονται στο pickguard...............

Δεν μας δείχνεις καμιά φοτο από το λογότυπο να καταλάβουμε;

Μπραβο, πολυ καλη αγορα :!: Σπανιο vintage μπασακι! :lol: Μην σε παραξενεψει αν τελικα αποδειχθει χειροποιητο! Παντως εμενα μου θυμιζει το στυλ κατι απο τα μπασα που εβγαζε η "EKO" στα τελη του '60 και γενικα στην Ελλαδα εχουν ξεμεινει αρκετα ΕΚΟ απο τις παλιες καλες εποχες.Αλλα δεν ειμαι σιγουρος...το headstock δεν δειχνει να ειναι γνωριμο...

Επισης χωρις να θελω να σε αμφισβιτισω, αποκλειετε αυτο το μπασο να ειναι "active" βλεπωντας τους μαγνητες και αν σκεφτεις και τα χρονακια του... :lol:

Μπορείς να σκανάρεις τα ρώσικα μπας και βγάλω καμιά άκρη; Όχι, όχι δεν έχω σχέσεις με την ρώσικη μαφία...

το σωμα και οι δακοπτες μου θυμιζουν πολυ τις ιταλικες EKO

Ισως είναι passive οι μαγνητες' date=' και εχει καποιο active κυκλωμα τυπου booster/equalizer.[/quote'] Όχι μόνο αυτό, μην έχει και κανα mp3 player να σε βγάζει από τον κόπο να παίζεις.....ξέρεις μπασόλα, κατά το πιανόλα. :lol:

Ωραίο. Και περίεργο. :wink: Το είχα θαυμάσει στο gellery. Bolt on είναι?
Βοήθησε με την ορολογία bolt on δεν την ξέρω τι σημαίνει...

Πάντως στην εσωτερική λευρά του pickguard έχει ενσωματωμένες δύο πλακέτες οι οποίες φαίνονται χειροποίητες και είναι παρόλα αυτά αρκετά συμαζεμένες για την εποχή που χρονολογείται.

xydoulis φοβερο σε ποιο παλιατζιδικο το βρηκες?
Το μαγαζάκι είναι στην παρασκευοπούλου ανάμεσα δελφών και κωνστ/πόλεως στη Θεσσαλονίκη.Το όνομα του μαγαζιού δυστυχώς δεν το συγκράτησα καθόλου :(

Στο πίσω μέρος εκεί που ενώνεται το μπράτσο με το σώμα έχει 4 μεγάλες βίδες ή δεν έχει τίποτα;

Τα ρώσικα ακόμα να τα σκανάρεις;

Στο πίσω μέρος εκεί που ενώνεται το μπράτσο με το σώμα έχει 4 μεγάλες βίδες ή δεν έχει τίποτα;Τα ρώσικα ακόμα να τα σκανάρεις;
Τα ρώσικα θα τα βγάλω photo το απόγευμα τώρα δεν προλαβαίνω φίλε μου :?

Αλλά στο πίσω μέρος που ρωτάς έχει όπως λες 4 μεγάλες βίδες αλλά και υποδοχή για 9V μπαταρία ακριβώς κάτω από το καπάκι που ενώνεται μπράτσο με σώμα.

Αναμείνατε στις θέσεις σας οι φωτογραφίες θα έρθουν το απογευματάκι μαζί με το λογότυπο!!

Στο πίσω μέρος εκεί που ενώνεται το μπράτσο με το σώμα έχει 4 μεγάλες βίδες ή δεν έχει τίποτα;Τα ρώσικα ακόμα να τα σκανάρεις;
Τα ρώσικα θα τα βγάλω photo το απόγευμα τώρα δεν προλαβαίνω φίλε μου :?

Αλλά στο πίσω μέρος που ρωτάς έχει όπως λες 4 μεγάλες βίδες αλλά και υποδοχή για 9V μπαταρία ακριβώς κάτω από το καπάκι που ενώνεται μπράτσο με σώμα.

Αναμείνατε στις θέσεις σας οι φωτογραφίες θα έρθουν το απογευματάκι μαζί με το λογότυπο!!

Λοιπόν είναι Ποντιακής κατασκευής από την Τραπεζούντα. Μόνο Πόντιος θα ρούταρε τo cavity της μπαταρίας στο σημείο που απαιτείται η μέγιστη μηχανική αντοχή. :lol: :lol: :lol:

Ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ χοχχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Respect!!!

Λοιπόν και να οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα από το λογότυπο,

αλλά και από το μέρος όπου μπαίνει η μπαταρία στο πίσω μέρος του σώματος.. 8O

Rotation%20of%20Resize%20of%20DSC00517_2.jpg

Rotation%20of%20Resize%20of%20DSC00520_2.jpg

Rotation%20of%20Resize%20of%20DSC00514_2.jpg

Τι να πω άμα βρείτε τίποτα από το λογότυπο θα με κάνετε πολύ ευτυχισμένο!!:D

Χμμμ...φαινεται πειραγμενο! 8O Στο σημειο που "πιανει" το μπρατσο με το σωμα...τι να πω...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back