Superfunk είπε:ΚΑΜΜΙΑ φυσικα.
εχω μια Charvel και μια Jackson pro series Dk2 Dinky.απλα κοιταζα για μια τριτη κιθαρα.Μια που να μην εχει floyd rose.Απο στυλ μ αρεσει funky-rock.Budget mexri 300.Απλα επειδη δεν τις 3ερω τις παραπανω και τωρα επεσε στα χερια μου μια musicman ειπα να ψαξω να δω τι γινεται!Στο οτι αμα δεν την δοκιμασεις να δεις τι σ αρεσει συμφωνω απλα ειπα να παρω γνωμες απο καποιον που χει δοκιμασει τετοιας κατηγοριας κιθαρες.bluesbreaker είπε:ΚΑΜΜΙΑ φυσικα.![]()
![]()
...και εγώ τη δεύτερη λόγω εμφάνισης και μόνο!(btw ο Superfunk το λέει αυτο γιατι ειναι της σχολής των tele και τον vintagoκιθαρων γενικότερα-για να μην απογοητεύτεις στο λέω
!)είναι η πρώτη σου κιθάρα??αν όχι τι άλλες έχεις??τη μουσική θέλεις να παίξεις??το budget ειναι γύρω στα 200 από ότι κατάλαβα...σωστά?
Υπόψη δεν έχω δοκιμάσει ΚΑΜΙΑ απ'τις τρεις.theokal είπε:ειπα να παρω γνωμες απο καποιον που χει δοκιμασει τετοιας κατηγοριας κιθαρες.
Θα μ ενδιεφερε με διπλους αλλα εχεις κατι να προτρεινεις (μονους ή συνδιασμο) bluesbreaker?bluesbreaker είπε:Αν σε ενδιαφέρει funk-rock γιατι δεν κοιτας κατι σε μονούς....εξάλλου έχεις ήδη δύο γκαζωμένες κιθάρες,γιατι να πάρεις κατι ίδιο και να μην επεκτείνεις την ηχητική σου παλέτα??(...η ζεστή φταίει)!πολυ καλές και οι λύσεις που σου προτεινε ο jasemeister!
Σορυ δεν το κατάλαβα :-[!απλά με 500-600 ευρώ εχεις πολλές περισσότερες επιλογές!ψάξε ebay και στις αγγελίες για καμία tele,epiphone και γενικά οτι είναι μέσα στα λεφτά που θέλεις να δώσεις!!πάντως προσωπική μου γνώμη είναι οτι επειδή έχεις ήδη 2 κιθάρες να πάς για κάτι καλύτερο,εξάλλου good value for money μπορεις να βρεις σε όλες τις κατηγορίεςtheokal είπε:Ωραιος blues απλα δεν θελω με floyd rose/tremolo.Οσο για τα λεφτα παντα θα μαζευεις και θα θες κατι καλυτερο ;D!απλα ελεγα μηπως κανω μια value for money αγορα!!!