Ποιά είναι η αξία ενός επισκευασμένου οργάνου?

Οι 5 ήταν ήδη σπασμένες όταν τις αγόρασα.Οι υπόλοιπες 2 όμως ήταν "in house" υπόθεση...  Για τη μία φταίω εγώ που όταν ήθελα να την βάλω στη θήκη της μου "ξέφυγε" και χτύπησε ίσα-ίσα ώστε να σπάσει και για την άλλη φταίει ένα μικρό...rottweiler 55 κιλών που "τράκαρε" πάνω στο stand που ήταν ακουμπισμένη και η κιθάρα...απογειώθηκε.  (Μετά έγινε φιλικός διακανονισμός διότι το rottweiler είχε μικτή ασφάλεια και παραδέχτηκε το λάθος του.    )
ήταν αρχές νοέμβρη όταν η μάνα μου αποφάσισε να βάλει συναγερμό στο σπίτι... φυσικά και μιλάμε για τα αυτοκολλητάκια τον 2 euro του jumbo! το ένα ξεκόλλησε... ήμουν στο δωμάτιο... η κιθάρα ήταν στον υπολογιστή διπλα στην μάνα μου... η μάνα μου πετάχτηκε από την φασαρία.... έτσι κλάψαμε το headstock μιας washburn dime!!! σε νοιώθω!!! φυσικά και τη έβαλα να πλήρωση την ζημια αφού πρώτα έβγαλα φασιστικά όλα τα γα@@@@@@ αυτοκολλητάκια από πόρτες και παράθυρα

Superfunk είπε:
Δεν διαβασα ολο το thread αλλα στη vintage αγορα μια Gibson με σπασμενο headstock χανει περιπου το 25% της αξιας της.
Πέστα γιατι κάποιοι ονειρεύονταιι μισές τιμές ;D

nasokosm είπε:
Πέστα γιατι κάποιοι ονειρεύονταιι μισές τιμές ;D
για Γιβσον της σειρας ναι...για vintage οργανα μιλησε ο Mr.  ;D

H τιμή πώλησης καθορίζεται από την ζήτηση.

Το αν θα πωληθεί η κιθάρα καθορίζεται από πολλούς παράγοντες και κυρίως πόσοι βρίσκονται εκεί έξω που θέλουν και μπορούν να αγοράσουν την κιθάρα σου.

Το ζήτημα της επισκευασμένης ζημιάς είναι κάτι που θα αξιολογήσει ο αγοραστής.

Η τιμή θεωρώ ότι είναι προσωπική σου υπόθεση.

Με το νετ ο καθένας έχει την ευχέρεια να την αξιολογήσει αναλόγως.

Η υποχρέωσή σου (ως καλόπιστος πωλητής) είναι να πεις ότι είναι επισκευασμένη και να δείξεις με πολλές φωτό την κατάστασή της.

Ακόμα περισσότερο μπορείς να επιμένεις μόνο σε κατ΄ιδίαν επιθεώρηση του αγοραστή.

Από κει και πέρα ενεργούν τα κριτήρια του καθενός, τα οποία όπως διαβάζεις και αντιλαμβάνεσαι, είναι διαφορετικά στον καθένα μας.

IMNSHO.... 8)

Trending...

Back