Καλύτερα να μην πάρει ηλεκτρακουστική αν θέλει να ηχογραφεί. Ας πάρει ακουστική και ας χρησιμοποιήσει 1-2 μικρόφωνα. (Έχει περιγραφεί πολλάκις ο τρόπος' date=' νομίζω υπάρχει κι ένα σχετικό άρθρο.)
Το σημαντικότερο λοιπόν είναι ο ακουστικός ήχος.
Ακουστικές υπάρχουν πολλές σ' αυτά τα λεφτά. Π.χ. οι Cort που προαναφέρθηκαν. Την αγορά δεν την ξέρω πολύ καλά, αλλά μια κιθάρα που μπορώ να προτείνω σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι η fender GA43S. Την πήρα σχεδόν τυχαία πριν 5-6 χρόνια και τη συμπαθώ όλο και περισσότερο.
http://www.fender.com.au/acoustics/grandauditorium/ga43s.shtml
(179 Λίρες εδώ http://www.backalleymusic.co.uk/index1.html )
Νομίζω ότι με μία κιθάρα που να ακούγεται καλά ακουστικά και οποιοδήποτε μικρόφωνο θα γράψει πολύ καλύτερα από ότι με οποιαδήποτε ηλεκτρακουστική (απευθείας από το βύσμα).[/quote']
Ρε κουμπάρε χαίρω πολυ! Τα μικρόφωνα-καλώδια-εκοπλισμό να είχαμε μόνο...![]()
ΡΕ nio16 τι κιθαρα ηταν αυτη που μου εδωσες και επαιξα και επαθα πλακα για την αποδοση/τιμη που ειχε.γυρω στα 550 Ε.
Για πες στα παιδια να τη δουνε και αυτη.
...
Ρε κουμπάρε χαίρω πολυ! Τα μικρόφωνα-καλώδια-εκοπλισμό να είχαμε μόνο...![]()
αρα με ενα καλο φθηνο πυκνωτικο (το Studio Projects b1 π.χ που κανει 110 ευρω) θα εχεις και ΜΑΜΩ τους ηχους.. :wink:Δεν υπαρχουν αυτά, σε σαλόνι με τοίχο και πλακάκι ηχογραφούμε.
Και πάλι δεν νομίζω. Ήδη με το δυναμικό παίρνω αρκετή φασαρία. Με το πυκνωτικό... Αστα να πάνε θα είναι! Ο χώρος έχει χάλια ακουστική. Δεν φταίει ούτε το shure. Στο παλιό μου σπίτι άπλωνα παπλώματα στην ντουλάπα για τέτοιες δουλειές, αλλα εδω δεν μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχω.Δεν υπαρχουν αυτά' date=' σε σαλόνι με τοίχο και πλακάκι ηχογραφούμε.[/quote']
αρα με ενα καλο φθηνο πυκνωτικο (το Studio Projects b1 π.χ που κανει 110 ευρω) θα εχεις και ΜΑΜΩ τους ηχους.. :wink:
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα με τις ηλεκτροακουστικές. Εμένα μου άρεσε πολύ ο ήχος που βγάζουν. Και της Cort πρέπει να έιναι πολυ καλό γιατί ειναι fishman.
Αμα το περάσεις απο ένα compresora και κανένα reverb, του φτιάξεις και λίγο το eq γίνεται επαγγελματικό.
Αντε μην τα πάρωκαι ηχογραφώ όλες τις ακουστικές με το arpegiator του synthiού!
![]()
σωστο! να ρωτησω, το αντιθετο γίνεται, έτσι δεν ειναι?Νομίζω ότι με μία κιθάρα που να ακούγεται καλά ακουστικά και οποιοδήποτε μικρόφωνο θα γράψει πολύ καλύτερα από ότι με οποιαδήποτε ηλεκτρακουστική (απευθείας από το βύσμα).