podhd500x line 6

stolzer

Μόνιμος θαμώνας
καλησπερα μου ηρθε το παραπανω πολυεφε το εβγαλα και το δοκιμασα αλλα ειναι το πρωτο μου καλο πολυεφε με τοσες επιλογες.εχει κανεις το ιδιο η προηγουμενα μοντελα να μου πει λιγο τι γινετε με τετοιου ειδος εφε?αποτι εχω καταλαβει εχει προσωμοιωση ενισχυτων και κατεβαζεις διαφορα εφε απο το σαιτ της λαιν.επαιξα λιγο με τα εφε που εχει ηδη δοκιμασα και τη λουπα αλλα μεχρι εκει.

Θα σου απαντήσω με ένα παλιό καλό αμερικάνικο γνωμικό από τον Εμφύλιο. :) :) :) :)

When everything else fails, RTFM (read the fucking manual).

Αρχηγέ μου χωρίς αγγλικά που πας;

Όσα και να σου εξηγήσουν εδώ, ούτε το 1/10 δεν θα κάνεις με την πεταλιέρα.

Καλή συνέχεια.

ξερω αγγλικα αλλα οχι τοσο καλα . δεν ειπα να μου εξηγησεις ολο το μανουαλ στα ελληνικα απλα καποια βασικα πραγματα για τα patches και τα λοιπα επειδη ειναι η πρωτη φορα που τα βλεπω αυτα.μαυρομουρη ευχαριστω με εσωσες

RayDTutto είπε:
Θα σου απαντήσω με ένα παλιό καλό αμερικάνικο γνωμικό από τον Εμφύλιο. :) :) :) :)

When everything else fails, RTFM (read the fucking manual).
Ακριβως και ειναι και τεραστιο.Μπορει να σου παρει κανα τριμηνο να το καταλαβεις ολο

Το καλο ειναι οτι οταν καταλαβεις αυτοι το μηχανημα θα τα ξερεις ολα τα μηχανηματα

Βοηθεια μεγαλη να κατεβασεις το pod hd500 x edit για να πειραματιστεις με τις ρυθμισεις μεσω PC και οχι με τα κουμπακια στο πατωμα.

Πρωτη δουλεια κανεις account στη Line6 και κατεβαζεις το monkey. Αυτο σου κατεβαζει μετα ολα τα χρειαζουμενα (drivers edit  updates κλπ)

stolzer είπε:
ξερω αγγλικα αλλα οχι τοσο καλα . δεν ειπα να μου εξηγησεις ολο το μανουαλ στα ελληνικα απλα καποια βασικα πραγματα για τα patches και τα λοιπα επειδη ειναι η πρωτη φορα που τα βλεπω αυτα.μαυρομουρη ευχαριστω με εσωσες
λεξικο για τις αγνωστες λεξεις https://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT και google και youtube για tutorials και TipsMετα μαθε να φτιαχνεις δικους σου ηχους, γιατι οι ετοιμοι .....

σπυρο κατεβασα το monkey βαζω το usb και κανω κατι updates τωρα αυτο που μου λες ειναι να προσεχω με το usb ε?επειδη και εγω ειδα οτι θελει λιγο πιεση για να μπει μεσα

παιδια κατι τελευταιο οταν θελω να σταματισω απλα βγαζω τη πριζα απο το τροφοδοτικο?

stolzer είπε:
παιδια κατι τελευταιο οταν θελω να σταματισω απλα βγαζω τη πριζα απο το τροφοδοτικο?
Ναι, αν και σου προτεινω για χρηση στο σπιτι να εχεις κατι τετοιο
522_normal.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back