Τι έγινε ρε παιδιά, το μεσημέρι έγραψα το ποστ κ το βράδυ βρήκα πέντε σελίδες απαντήσεις!!
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο, το άτομο που το έκανε αυτό ήταν φίλος (με ή χωρίς ""). Εξ' ου και η πικρία μου.
Κανονίζουμε τιμή, βρισκόμαστε, έρχεται με λιγότερα χρήματα από τα συμφωνημένα κ προσχήματα του στυλ "άσε μου τουλάχιστον ένα δεκάευρο να χω να κυκλοφορήσω", λες και του έβαλα κανένα πιστόλι στον κρόταφο να τον ληστέψω. Λέω δε γ**ιέται, θα τα βρούμε.
Όποτε βρισκόμασταν όμως, ξεκινούσε το παραμύθι περί φτώχειας καταραμένης οπότε ντρεπόμουν να του πω "δώσε μου τα υπόλοιπα". Δεν ήταν και κανένα μεγάλο ποσό στην τελική ούτε είχα τέσσερα στόματα να ταϊσω ;D
Μετά από λίγο καιρό όμως διαπίστωσα ότι έκανε κ άλλες τέτοιες αγοραπωλησίες στο νοιζ και, κατα τη γνωμη μου, όταν έχεις οικονομικά προβλήματα κοιτάς να κοψεις απ οπου μπορεις, οχι ν αγορασεις μουσικα γκατζετακια.
Ε, προχτες είδα κ αυτο που του ειχα πουλησει εγω σε τιμή 2,5 φορες παραπάνω απ αυτη που του το ειχα δωσει και τρελαθηκα.
Οκ, εχω πουλησει κ εγω μηχανημα στην ιδια τιμη που το ειχα αγορασει αλλα εκει δεν επαιζε κερδος. Ουτε ειχα κανει 350 live με εκεινο, να πεις οτι το γονατισα.
Κι οπως και να χει εχω κανει συναλλαγες με αγνωστους που ξηγηθηκαν σπαθι. Το να στο κανει αυτο ανθρωπος που εμπιστευεσαι ειναι ασχημο...
Ενιγουεη, τα 'πα και ξεθυμανα!