Plexiglass σε τύμπανα

audiokostas είπε:
Και με τον Μάνο; Τι θα γίνει; Πως θα περιοριστεί;  ;D
Αυτός θα μείνει στο παλιό δωμάτιο...

audiokostas είπε:
Διαφορά έκαναν τα πανελ πετροβάμβακα που βάλαμε.

Το "booth" που θέλει ο Γιώργος είναι μάλλον για θέματα ηχογράφησης και όχι για τον συνολικό ήχο καθότι το δωμάτιο θέλει οπωσδήποτε λίγο στέγνωμα (πετροβάμβακα, ρικοφόν, χαλί) και λίγο μικρότερες εντάσεις.
Εγώ στο 9 δεν παίζω.

Εγω θα έλεγα καταρχήν να τα σκάσετε για να πάρετε ένα καλύτερο, ποιοτικό drum set με "σωστό" ήχο...(Nestoras knows what i'm talking about)...τα υπόλοιπα τα βρίσκετε στην πορεία.

IMG_7557.JPG

:D :D

Korgious είπε:
Θέλω να βάλω μπροστά από σετ τυμπάνων plexiglass γύρω στο 5-10 χιλιοστά πάχους και ύψος  max. 2 μετρα. Που να αποτανθω? Ξέρετε κόστος? Τα κομμάτια πως θα τα ''δέσω'' μεταξύ τους?

drum-shield.jpg
Αυτο που ψαχνεις βρισκεται εδω http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=b5c22d5c59e101ff8e0e5348df9c52f2&sw=acrylic++drums&x=11&y=9 ;

Βάλτου και καμμιά πετρούλα, κανα φυτό, ένα ωραίο φως, γέμισε το με νερό και ασε το γκρουπ να χαζεύει τον ντράμερ που κάνει μπουρμπουλήθρες.......

εισαστε σοβαροί?Θα βάλετε τον drummer σε κλουβί αν σε πειράζει ο drummer βάλε κουβέρτες και κάνε drums γεμιστά ;D ;D

Χωρίς πλάκα τον εχεις σκεφτεί τον drummer ή είσαι απο εκείνους που χέστηκαν. Κοίτα δεν σε ξέρω και δεν θέλω να σε μάθω αλλά ο drummer βασίζεται στους άλλους για να λειτουργήσει αν δεν ακούει κάθε αρμονική που βγάζει ο άλλος δεν μπορεί να κάνει αυξομειώσεις στην ένταση στο ήφος ακόμα και το πως χτυπάς τα πιατίνια έχει διαφορά άλλο να το πάρεις για practise και άλλο για πρόβες. Καταρχάς ο κρουστός χάνει τις κανονικές δυναμικές του δεύτερον ο drummer δεν δικαιούτε να βαράει ΤΟΣΟ Δυνατά εκτός και αν έχει δικασο.

τα απο πάνω ανερούνται αν έχεις stoudio και πάτε για ηχογράφιση

Καλησπέρα και απο μένα. Λοιπόν, εγώ αυτό που έκανα είναι να πάρω τρία φύλλα γυαλλιού πάχους 5 χιλιοστών. Το κόλλησα με σιλικόνη και έβαλα μια ταινία μπροστά μέχρι να στεγνώσει ( άσχτεα που δεν την έβγαλα ποτέ απο κεί την ταινία). Το αποτέλεσμα είναι πολύ κάλο. Δεν πέφτει, διπλώνει και το πάω όπου θέλω, όπως όταν χρειάστηκε να μετακομίσω το homestudio που είχα στο σαλόνι του σπιτιού μου και τα κατέβασα όλα σε ενα χώρο που ετοίμασα μόνο για τις πρόβες. Κάνει πολύ καλή δουλειά, κόβει κατα πολύ τον ήχω, χωρίς να ενοχλώ τους υπόλοιπους όσο και αν κοπανιέμαι :)    Είναι λίγο κοντό γιατί όταν το πρωτοέκανα ήταν για την σοφίτα όπου έμενα τότε. τώρα σκέφτομαι να το ξανακάνω απο την αρχή ίσως λίγο πιο ψιλό απο δυο μέτρα. Το κόστος ήταν 50 ή 60 ευρώ. Το μόνο κακό είναι πως είναι γυαλί, αν και χοντρό, θέλει λίγο προσοχή. Αν και όσες φορές χτυπήθηκε δεν κατάλαβε τίποτα. Ούτε και στη μεταφορά. Αυτά απο μένα. Σου έβαλα και μια φωτό.

02072010079.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back