Costas Siachamis
Noiz Addict
Θέλω να βάλω μπροστά από σετ τυμπάνων plexiglass γύρω στο 5-10 χιλιοστά πάχους και ύψος max. 2 μετρα. Που να αποτανθω? Ξέρετε κόστος? Τα κομμάτια πως θα τα ''δέσω'' μεταξύ τους?
και αν ο drummer δε θέλει να παίζει πίσω από τα πλαστικά... ;D ;DKorgious είπε:Θέλω να βάλω μπροστά από σετ τυμπάνων plexiglass γύρω στο 5-10 χιλιοστά πάχους και ύψος max. 2 μετρα. Που να αποτανθω? Ξέρετε κόστος? Τα κομμάτια πως θα τα ''δέσω'' μεταξύ τους?
Ποιος τον χ....ζ.... αυτον. ?pan12 είπε:και αν ο drummer δε θέλει να παίζει πίσω από τα πλαστικά... ;D ;D
Πάει ανά τεμάχιο το οποίο υπολογίζεται ανά τετραγωνικό. Αν έχουν ρετάλια είσαι οκ αλλιώς τρως και την φύρα.Korgious είπε:Ρωτώντας πάς στην Πόλη....(για το θέμα κόστους). Τιμή ανα τεμάχιο πάει.
Τσούζειι....αλλά τέσπα.Ποιος τον χ....ζ.... αυτον. ?
Να μιλήσει ο δικός σου με τον δικός μας για το πού και πώς και τι?audiokostas είπε:Πάει ανά τεμάχιο το οποίο υπολογίζεται ανά τετραγωνικό. Αν έχουν ρετάλια είσαι οκ αλλιώς τρως και την φύρα.
Εφτιαξε και ο δικός μας ο ντράμερ (δεν ξέρω από που) αλλά δεν τον αφήνουμε εμείς να τα βάλει. Σε ρίχνουν πολύ ψυχολογικά βρε παιδί μου. Σαν γοριλλάκι στο κλουβί είναι ;D
Καλά...θα του μεταβιβάσω τους χαιρετισμούς σου. Άλλο τίποτε?audiokostas είπε:Δεν φτάνει που σας έχει κάνει ανθρώπους, μιλάς κι από πάνω πληκτροβολιστή;
Να του μιλάς καλά μπας και κάποια μέρα σου ανοίξει το ρεύμα στη λατέρνα σου.
Οκ. Σε ευχαριστούμε μπασοκρούστη!audiokostas είπε:Πάντως η Παιωνίου είναι κοντά στον Γιώργο.
Ας μην τα πάρει τόσο ψηλά.
Και μετά θέλουν ντύσιμο γιατί σκέτα δεν κάνουν πολλά
Ας τα πει με τον Βασίλη το Σάββατο.
Θα χω μαζί μου μπανάνες..... ;D
δες κ αυτό
http://www.gpanagopoulos.com/eshop/gr/plexiglass-ds-1-drum-shield.html
κάποια παρόμοια κατασκευή ίσως σας φανεί χρήσιμη
Δίνε 20 ευρώ τη φορά στο κάφρο να βαράει πιό σιγά...φτηνότερα θα σου έρθει. Αν και μου κάνει εντύπωση που ενοχλεί ο Γιώργος...να έλεγες ότι φταίει ο Νέστωρ, να το καταλάβω...Korgious είπε:ΥΓ 175 συν Φ.Π.Α. το τεμάχιο...το πιο φτηνό που βρήκα ως τώρα...τρομάρα τους!
ε, αφού κερδίζουμε 62€ να το πάρεις. Ευκαιρία στο 500άρικοJasemeister είπε:Από ενα πρόχειρο search βρήκα αυτό το παλιό σχόλιο με ενα σχετικό λινκ:
Είπα να το αφήσω ασχολίαστο..αλλά με πρόλαβες..audiokostas είπε:ε, αφού κερδίζουμε 62€ να το πάρεις. Ευκαιρία στο 500άρικο![]()
Επέρχονται εσωτερικές αλλαγές στο χώρο κι έτσι όλοι θα συνηθίσουμε σε νέες συχνότητες και εντάσεις (ΑΚΟΜΑ κι ο κιθαρίστας..ονόματα δεν λέμε :Δίνε 20 ευρώ τη φορά στο κάφρο να βαράει πιό σιγά...φτηνότερα θα σου έρθει. Αν και μου κάνει εντύπωση που ενοχλεί ο Γιώργος...να έλεγες ότι φταίει ο Νέστωρ, να το καταλάβω...
άσε , και εγώ είδα η τιμή και έμεινα μ@λ@κ@ς....600ευρώ τα παλιοπλαστικά.... >audiokostas είπε:ε, αφού κερδίζουμε 62€ να το πάρεις. Ευκαιρία στο 500άρικο![]()
Διαφορά έκαναν τα πανελ πετροβάμβακα που βάλαμε.Korgious είπε:Επέρχονται εσωτερικές αλλαγές στο χώρο κι έτσι όλοι θα συνηθίσουμε σε νέες συχνότητες και εντάσεις (ΑΚΟΜΑ κι ο κιθαρίστας..ονόματα δεν λέμε :).
Για ρικοφον και χαλί το έχω υποψην και θα μπούνε.audiokostas είπε:Διαφορά έκαναν τα πανελ πετροβάμβακα που βάλαμε.
Το "booth" που θέλει ο Γιώργος είναι μάλλον για θέματα ηχογράφησης και όχι για τον συνολικό ήχο καθότι το δωμάτιο θέλει οπωσδήποτε λίγο στέγνωμα (πετροβάμβακα, ρικοφόν, χαλί) και λίγο μικρότερες εντάσεις.
cherchez la femmeKorgious είπε:Απλα πάμε στο άλλο δωμάτιο και ερχόμαστε περισσότερο κοντά ο ένας με τον άλλον.