Πείτε μου ότι είμαι ο πρώτος που το σκέφτομαι!!!

*Pairneis tin laterna

**Sindeeis to OUTPUT me enan MESA BOOGIE ROADKING COMBO

KAI EGENETW HLEKTRIKH LATERNA....!!

To idio asfalws borei na ginei kai me sandouri..
Όπως λέει και ένας φίλος, άντε βάλε το μπουζούκι ίσα μες΄στον mesa boogie!! :D :D

Αν βάλεις τόσο διαφορετικές χορδές, με τόσο διαφορετικές τάσεις, ξέχνα το το μπράτσο μετά!! μόνο για τοξοβολία θα κάνει!

no 8ares!!!....at least 10ares....ολα μια συνηθεια ειναι....αφου τις συνηθισεις και μετα, θα μας ευχαριστεις!.....trust me on this one!! :wink:

Να σας γνωστοποιήσω ότι πριν τις 8αρες έπαιζα με 11αρες για πολλά χρόνια. Μολις έβαλα 8αρες βρήκα την υγεια μου. Πηγα να βάλω κ στην ακουστική 8αρες, αλλα έτριζε υπερβολικά και την έχω με 10αρες τωρα. Την άνεση που έχουν οι 8αρες πουθενα παιδια... Κ τι παει να πει να το συνιθίσεις? Λες και είναι κάτι το αναγκαιο. Οπως βολεύετε ο καθένας παιδια...

no 8ares!!!....at least 10ares....ολα μια συνηθεια ειναι....αφου τις συνηθισεις και μετα' date=' θα μας ευχαριστεις!.....trust me on this one!! :wink:[/quote']
+137

Το λιγότερο 9 άρες σε ηλεκτρική. Με 10 στην ηλεκτρική και 11 στην ακουστική, ο ουρανός είναι πιο γαλανός.

Ρε παιδια...

Απο τη στιγμη που ΒΓΑΙΝΟΥΝ 8αρες και 7ΑΡΕΣ ακομη, σημαίνει ότι κάποιοι τις βάζουν. Κ ενας απο αυτους είμαι εγω, και το ζω το φωναζω και το χαίρομαι.. Αμφιβάλω αν τις έχετε δοκιμάσει ποτε...

Ρε παιδια...
Απο τη στιγμη που ΒΓΑΙΝΟΥΝ 8αρες και 7ΑΡΕΣ ακομη' date=' σημαίνει ότι κάποιοι τις βάζουν. Κ ενας απο αυτους είμαι εγω, και το ζω το φωναζω και το χαίρομαι.. Αμφιβάλω αν τις έχετε δοκιμάσει ποτε...[/quote']

Πολύ παλιά έχω δοκιμάσει 8άρες. Έχω πολύ χοντρά και δυνατά δάχτυλα* και παίζω κατά κανόνα αργά. Therefore, μου είναι πιο δύσκολο να κρατήσω in tune ένα περίεργο ακκόρντο με 8άρες παρά να τραβήξω τη ΣΟΛ από 10αρι σετ 3 ημιτόνια. (Οι 2 τόνοι bend με 10άρες μου είναι εξίσου δύσκολο με το να ΜΗΝ ταβήξω κατά λάθος την 8άρα....)

*Πρόσεχε πως μου μιλάς λοιπόν.... :lol: :lol: :lol:

Έτσι. Οι 7άρες είναι μάλλον για παιδικά ομοιώματα κιθάρας όχι για εμάς τους άντρες που έχουμε ψηθεί στο μεροκάματο. :lol: :lol: :lol: :lol:

πως να δεις διαφορα με 8αρα στο καντινι??.........(αν εγω ειχα active emg's τοτε θα ηταν προβλημα ο ηχος....δεν την αντεχω την emgιλα!!)...προσωπικα γουστα ειναι αυτα βεβαια, ο καθενας πρεπει να κανει οτι γουσταρει!.....keep rockin. :wink:

Εγω το μονο που διακρινω ειναι τρελες κακιες....
αν εχει να κανει με δικα μου ποστ, ζητω συγνωμη.......η προθεση μου παντως δεν ηταν αυτη..

Κανονες δεν υπαρχουν.Ο καθενας παιζει με οτι τον βολευει.

Και οσο για τον "βαρυ ηχο" που δεν μπορει καποιος να βγαλει με 8αρες πειτε το σε αυτους που τις χρησιμοποιουν

http://www.youtube.com/watch?v=xwpajCyAO7A

http://www.youtube.com/watch?v=Gyj29fbCTdw

http://www.youtube.com/watch?v=Gyj29fbCTdw

και σας το λεει καποιος που χρονια εσπαγε τα χερια του με 12αρες ασπαζομενος τον μυθο του "καλυτερου" ηχου των βαριων χορδων..

:oops: :lol:

α,για περισσοτερη ενταση και ογκο υπαρχουν εδω και χρονια αυτα...

product3043_big.png
http://

:lol:

Τι 8άρες ρε... Ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος ο βαρβάτος ο βρωμιάρης πίνει μπύρες, καπνίζει συνέχεια και παίζει με βαριές κιθάρες και χοντρές χορδές. Μπουχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Τι 8άρες ρε... Ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος ο βαρβάτος ο βρωμιάρης πίνει μπύρες' date=' καπνίζει συνέχεια και παίζει με βαριές κιθάρες και χοντρές χορδές....

[/quote']

Και κλ@νει δημοσίως περιμένοντας επιβράβευση.

Κανονικά όποιος παίζει με 8άρες, θα έπρεπε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα με μπρατσάκια. Και όλοι οι 8ρηδες να κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας μια φορά το χρόνο υπό το γενικό πλαίσιο "008 pride".

Ανεξάρτητα από την πλάκα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος να μην μπορεί να παίξει με 10ρες (που τυγχάνει να είναι η μέση επιλογή). Απο 'κει και πέρα, πράγματι .... (λίγο πάνω, λιγό κάτω) ότι βολεύει τον καθένα.....

(Αλλά ΟΧΙ και 7αρες ρε παιδιά......)

Trending...

Νέα θέματα

Back