Μωρέ δεν πα να βάλεις και 5άρες..... :lol: :lol: :lol:Καλα καλα δε πατε να λετε?
Εγω αμα βρω 7αρες πουθενα θα τις βαλω.
η jaguar ειναι short scale και δεν πολυκαταλαβαίνεις :wink:εγω στην jaguar εχω 13ρες...Αμφιβαλλω αν τις εχεις δοκιμασει ποτε..
η jaguar ειναι short scale και δεν πολυκαταλαβαίνεις :wink:εγω στην jaguar εχω 13ρες...Αμφιβαλλω αν τις εχεις δοκιμασει ποτε..
κανεις λαθος' date=' η jaguar δεν ειναι short scale αλλα medium scale και αυτο δεν νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο στο αν "νιωθεις" την διαφορα στις χορδες..Σιγα την διαφορα τασης...[/quote']
ενοοώ ειναι shorter scale.
οτι κάνει διαφορά σίγουρα κανει, χασάπικα οσο νιωθουν οι 9αρες σε 25,5" τοσο νιώθουν και οι 10άρες σε 24". δεν κανει ΤΟΣΗ διαφορα παντως 13αρες σε κανονικη κιθάρα δεν νομίζω να αντέχονται και πολύ...
αν παιζεις ..καθαρη jazz ή ..μελωδιουλες(απλες γραμμες),χαιδευοντας την κιθαρα,σε αργα ατμοσφαιρικα κομματια :lol: αντεχονται...παντως 13αρες σε κανονικη κιθάρα δεν νομίζω να αντέχονται και πολύ...
οι διαφορετικες προτιμησεις που υπαρχουν απορρεουν απο το γεγονος οτι δεν ακουμε ολοι μας το ιδιο......τα αυτια μας διαφερουν.( και τα χερια μας διαφερουν ' date='αλλα οπως εχω πει ,αυτο στις χορδες ειναι θεμα συνηθειας..)[/quote']
οτι πεις ΕΣΥ man..
ΜΟΝΟ θεμα συνηθειας ειναι;οκ ΜΟΝΟ θεμα συνηθειας ειναι
υ.γ.καλα δεν τα δουλευω τα κεφαλαια και εγω; :lol:
δεν καταλαβα που κολλαγε??υ.γ.καλα δεν τα δουλευω τα κεφαλαια και εγω;