ευχαριστώ φίλε μου αλλα το ψάχνω ακόμαbillytsak είπε:http://www.zoom.co.jp/english/support/faq/g71ut.php
ελπιζω να σε βοηθησει φιλε μου.
Με 'γεια την πεταλιερα κιολας!
Ευχαριστω πολυ παντωςbillytsak είπε:Δοκιμασε παλι στο site της zoom, απ ο,τι ειδα υπαρχουν αρκετα επεξηγηματικα για την πεταλιερα σου, ισως βρεθει κατι που θα σου χρησιμευσει μεχρι να βρεθει καποιος περισσοτερο γνωστης στο θεμα εδω μεσα.![]()
Που να ειχες και Bossspiros69 είπε:πεταλιέρα αγόρασα ή τον κώδικα DA VINCI???
οπως τα λες ειναι φιλε μου..μια εβδομαδα κοιμαμαι,ξυπνάω(τώρα στα 40) με το manual αγκαλιά..και τώρα αρχίζω να μπαίνω στο νόημα...μιλάμε για απίστευτες δυνατότητες το μηχάνημα..αλλά και πολύ ψάξιμο..σ ευχαριστώDaveMurrayJr είπε:Που να ειχες και Boss![]()
Οι Zoom απο οσο ξερω, ειναι απο τις πιο απλες στον προγραμματισμο πεταλιερες...
Ριξε μια ματια γενικα πρωτα στο manual, και μετα σιγα σιγα, με το manual αγκαλια, παρε την πεταλιερα και την κιθαρα και σιγουρα θα βγαζεις ακρη...
Και γω Zoom εχω(πιο παλια βεβαια) και ολα μια χαρα μου ειναι...
εισαι σιγουρος οτι καταλαβες για ποια πεταλιερα μιλαμε???25χρονια με μουσικη ασχολουμαστε φιλε μου αλλα το συγκεκριμενο θελει ψαξιμο για να το εκμεταλευτεις 100%....αυτο ψαχνω και οχι για το play mode...ευχαριστωgpiad είπε:αμα εχεις λιγο πειρα απο πεταλακια και τι γινεται με τα chain effects γενικα,το μηχανημα ειναι απο τα πιο γελοια για παραμετροποιηση...
+1gpiad είπε:αμα εχεις λιγο πειρα απο πεταλακια και τι γινεται με τα chain effects γενικα,το μηχανημα ειναι απο τα πιο γελοια για παραμετροποιηση...
και γω ασχολουμαι 13 τι παει να πει αυτο?τεσπα, spiros φυσικα καταλαβα ποια λες ειχα σχεδον δυο χρονια την g9.ttspiros69 είπε:εισαι σιγουρος οτι καταλαβες για ποια πεταλιερα μιλαμε???25χρονια με μουσικη ασχολουμαστε φιλε μου αλλα το συγκεκριμενο θελει ψαξιμο για να το εκμεταλευτεις 100%....αυτο ψαχνω και οχι για το play mode...ευχαριστω
Aυτο εψαχνα ρε φιλε σ ευχαριστώ παρα πολυ......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣkosmas9x2 είπε: