Καλημέρα...Superfunk είπε:ενας τεραστιος μυθος που δυστυχως πολυ ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ...ακουνε ,στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν υπαρχει και αν υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι πολυ μικροτερο απο μια τεραστια σειρα με πεταλακια ακομα και αν ειναι tbp (ασε που πολλες πεταλιερες,ειδικα οσες εχουν εξοδο λυχνιας π.χ. ΖΟΟΜ & TL) κανουν και ενα θαυμασιο buffering που "δινει" στον ηχο (π.χ. εχω παρατηρησει οτι ακομα και με τα εφε κλειστα η κιθαρα μου ακουγεται πολυ καλυτερα αν "περασει" πρωτα απο την TL παρα καρφι στον ενισχυτη (ενας απο τους κυριους λογους που αρχισα να την χρησιμοποιω πριν απο χρονια)
Για την tonelab δεν ξέρω αλλά μάλλον ισχύει αυτό που λες.Σε μια Gnx2 που έχω απο παλιά πάντως αν πήγαινες direct στα amp sim,cab sim άστα να πάνε.
Πάντως στα πιο καινούργια μηχανήματα εχει περιοριστεί αρκετά το φαινόμενο αν δεν έχει εξαλιφθει.Η m13,rp1000 είναι έτσι και αλλιώς σχεδιασμένα για να δουλεύουν με ενισχυτή.Το TC Nova System που έχω πάντως το μονο που σου suck είναι λίγη ένταση αν θέλεις το clean boost το οποίο το ρυθμίζεις global και δεν σε απασχολεί.Απο συχνότητες και είναι ακριβώς το ίδιο.
Πάντως Hitman εγώ μαζί σου είμαι.Μια χαρά είσαι με τα πεταλάκια σου.Στα αυτιά μου προσωπικά ηχούν καλύτερα και αν θες δικό σου ήχο(δεν παίζεις σε πολλές μπάντες με δαιφορετικά καθαρά,drive κτλ.) είσαι πολύ καλύτερα.
Γιατί κατεμέ π.χ. το απλό stomp overdrive της tonelab ε δεν είναι καλύτερο απο ενα jam tubedreamer.Και αν έχεις ένα τέτοιο γιατί να έχεις άλλα 10;