ναι ρε συ, δίκιο έχεις αλλα απλά παραθέτω τις πιθανές λύσεις!bloody_sunday είπε:Αλλά (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη) εξεζητημένες προτάσεις όπως το... V Twin καλό θα ήταν να λείπουν. Kι εγώ θα μπορούσα πχ. να προτείνω ένα Soldano Supercharger στον πρώτο τυχόντα αλλά δεν το κάνω...![]()
Τι άλλο δοκίμασες μέχρι να καταλήξεις στο bulldog?mc04043 είπε:προσεχε μ'αυτους εδώ μέσα γιατι εκεί που θες να αγοράσεις πετάλι distortion σε βλέπω να καταλήγεις με καμία tele στο χερι... ;D![]()
εγώ πάντως έχω το bulldog της vox και με ικανοποιεί πλήρως γιατί έχει πραγματικά απίστευτο φασμα ήχων από στυλ gallagher μεχρι iced earth-style παραμορφώσεις
βασικά προτερήματά του είναι το γεγονός οτι πρόκειται για απίστευτα αθόρυβο πετάλι (όχι σα της boss pου είχα παλιά) και έχει 2 κανάλια με 2 διαφορετικούς ήχους.. είναι και true bypass..
τουλάχιστον εμένα (που δεν αντέχω τους "πλαστικούς" ήχους των rat / big muff / MT ) μου πάει γάντι
ολα καλά , αλλα "πλαστικός" ο ήχος του ratmc04043 είπε:τουλάχιστον εμένα (που δεν αντέχω τους "πλαστικούς" ήχους των rat / big muff / MT ) μου πάει γάντι
έχω δοκιμάσει το metal zone, είχα πολύ καιρό το mega distortion απο BossJasemeister είπε:Τι άλλο δοκίμασες μέχρι να καταλήξεις στο bulldog?
δε ξέρω πως να το περιγράψω, μου φάνηκε πολύ άδειος ο ήχος που βγάζει, πολύ "thin", οι πέμπτες πολύ "ψευτικες".. τελοσπάντων αυτά είναι προσωπική κρίση οπότε ίσως δε θάπρεπε καν να τα αναφέρω για να μη διαστρεβλώνω την πληροφόρηση του φίλου...Pulse είπε:ολα καλά , αλλα "πλαστικός" ο ήχος του ratτουλάχιστον εμένα (που δεν αντέχω τους "πλαστικούς" ήχους των rat / big muff / MT ) μου πάει γάντι???? ίσως δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς γιατι νομίζω οτι καθε αλλο παρά πλαστικό μπορεί να το πει κανείς αυτό το πετάλι!
Καθαρά εγκυκλοπαιδική η απορία μου δεν το παω πουθενά. Προσπαθώ έτσι να καταλάβω με βάση ποιά ακούσματα κατέληξες στο bulldog. Εγώ π.χ. σε θέμα overdrive κατέληξα χωρίς σχεδόν κανένα πρώτερο άκουσμα και συγκριτικό στο TS7 της Ibanez. Μ'αρέσει γι'αυτό που είναι αλλά δεν το έχω συγκρίνει με άλλα overdrives οπότε με ποιά βάση (εκτός του ότι είναι η "φθηνή" έκδοση του πιο κλασικού ίσως overdrive στο χώρο + είναι φθηνό) να το προτείνω σε κάποιον που ψάχνεται;mc04043 είπε:έχω δοκιμάσει το metal zone, είχα πολύ καιρό το mega distortion απο BossΤι άλλο δοκίμασες μέχρι να καταλήξεις στο bulldog?
έχω παίξει και με το rat..
δε καταλαβαίνω που το πας, πάντως όντως δεν έχω παίξει και πολλά για να έχω σφαιρική άποψη.. κυρίως γιατι δε μ'αφήνουν να δοκιμάσω στα μαγαζιά.. έτσι κατέληξα στο bulldog μετά απο άπειρες ώρες στο youtube..
βέβαια από τότε μέχρι τώρα έχουν βγεί τα tubeking της ibanez που είναι πολύ καλο έτσι όπως ακούγεται στο site της, αλλά έχει ένα κανάλι
και η νέα σειρά distortion της tech21 που προσομοιάζουν σχολές ενισχυτών και μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα αλλά ακομα δε βρίσκω αρκετα demo στο ιντερνετ
φυσικά αν εννοείς πως το bulldog είναι μακράν σε άλλη κατηγορία τιμής απο τα υπόλοιπα που έχω προσωπικά δοκιμάσει, έχεις δικιο.
Ναι, με όλο το σεβασμό αν ξεκινούσαμε να συζητήσουμε όλες τις πιθανές λύσεις για τα δεκαπέντε χιλιάδες πετάλια που έχουμε ακούσει και μπορούμε να προτείνουμε, δεν θα τελειώναμε ούτε σε μια βδομάδα! Προσωπικά δεν θα το κάνω γιατί έχει συζητηθεί στο φόρουμ κατά κόρον στο παρελθόν.Pulse είπε:ναι ρε συ, δίκιο έχεις αλλα απλά παραθέτω τις πιθανές λύσεις!Αλλά (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη) εξεζητημένες προτάσεις όπως το... V Twin καλό θα ήταν να λείπουν. Kι εγώ θα μπορούσα πχ. να προτείνω ένα Soldano Supercharger στον πρώτο τυχόντα αλλά δεν το κάνω...![]()
το ότι το αναφέρω δεν παει να πεί οτι το προτείνω κι'ολας! (για παράδειγρα προσωπικά το v-twin δεν μου αρέσει ιδιαίτερα!)
Το Boss ds-1 η το RAT θα πρεπει να σε καλυπτουν σε γενικες γραμμες.mobynik είπε:Γεια χαρά. Σκέφτομαι τελευταία να αγοράσω ένα πετάλι distortion. Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει κάποια της Boss και ένα Vox. Σκέφτομαι κάτι σε rock, alternative, hard rock ήχο. Τι έχετε να προτείνετε από την εμπειρία σας?
Aυτη ειναι μια διαπιστωση που με εχει απασχολησει και εμενα.....με την οποια μαλλον συμφωνω. Παροτι χρησιμοποιω και τη μια μεθοδο (πεταλακια+HRD καθαρο καναλι) και σκετο ενισχυτη (M.Boogie) και εχω δοκιμασει πληθωρα πεταλιων νομιζω πως παντα το πιο αληθοφανες,ζεστο, καθαρο od/dst το δινει ενας καλα σχεδιασμενος ενισχυτης....gpolic είπε:Παντως τα γκαζια των ενισχυτων μου ακουγονται καλυτερα απο ολα τα πεταλια που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.