Αστο, θα ξενεροσω απειρα τοτε. Τα περισωτερα που ακουω ειναι "παλουκια"!The philosopher είπε:Μία θεραπεία που χορηγείται άμεσα είναι να διαλέξεις ένα από τα πιο αγαπημένα σου κομμάτια(μιλάω για αυτά που τα ακούς και παθαίνεις σοκ) και ή να αρχίσεις να το βγάζεις με το αυτί ή να κατεβάσεις tabs/παρτιτούρα και να αρχίσεις πάλι να το βγάζεις.
Η θεραπεία αυτή είναι δοκιμασμένη και 100% αποτελεσματική
Ιδού η μεγάλη αλήθεια, ειδικώςklhronomos είπε:Βρες άτομα να παίζετε μαζί. Μόνος ούτε στον παράδεισο...![]()
Ιδού η μεγάλη αλήθεια, γενικώς.Αυτο που πρεπει να κανω τελικα ειναι sex! χαχαχα:
![]()
+ 1 σε κάθε σου λέξη..The philosopher είπε:Είσαι όπως ήμουν εγώ 2-3 χρόνια πριν.'Οντως όταν η μουσική που γουστάρεις δύσκολη τεχνικά είναι ένα θέμα.Απλά φαντασιώσου τη στιγμή που θα παίξεις έστω ένα κομμάτι από αυτά που γουστάρεις.Είναι αυτή η σκέψη και η αχαλίνωτη επιθυμία ''να rock'' που εμένα προσωπικά με ώθησαν στο να το πάρω σοβαρά.
Και τώρα θα σε ξενερώσω εγώ:
Η μουσική είναι καλύτερη από το sex.
Τελεία και καύλα
φιλε, το κανω συνεχεια(παλι εκφυλος εγινα!gdevelek είπε:δοκίμασε να παίξεις παράλληλα με το στέρεο, ξεκινώντας από τα απλά
επίσης ψάξε το guitar pro, κυκλοφορούν παρτιτούρες+ταμπλατούρες γι' αυτό για άπειρα τραγούδια
και βεβαιώσου πως δεν ενοχλείς κανέναν, εμένα και μόνο η υποψία πως καποιος γείτονας με διαολοστέλνει με ξενερώνει πολύ άσχημα
το εχω σκεφτει, αλλα ειμαι απο Λιβαδεια, και δεν παιζει να βρω, αν ειμουν Αθηνα, κατι θα εβρισκα....αλλα αξιζει μια προσπαθεια!Kenny46n2 είπε:Βάλε αγγελία εδώ![]()
Αλήθεια;The philosopher είπε:Η μουσική είναι καλύτερη από το sex.
Τελεία και καύλα
Μωλις δοκιμασω και την μουσικη, θα σου πω!The philosopher είπε:Η μουσική είναι καλύτερη από το sex.
Τελεία και καύλα