Peavey Windsor Studio Guitar Amp ?

Καλημέρα φίλε μου.Τον ενισχυτή αυτόν τον δοκίμασα στο guitar shop τη Ομικρον α.ε και μπορώ να σου πώ ότι για το στυλ του είναι πολύ καλός.Θυμίζει παλιό καλό Marshall plexi!!!Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο ενισχυτής αυτός δεν έχει καθαρά - καθαρά. Crunchάρει και γενικότερα είναι για rock- blues ήχο.Τώρα είναι ανάλογα τι θες.Θες λαμπάτο με καθαρά και distortion ή θες ενισχυτή για rock-blues?

τελικά τον έχει πάρει κανείς αυτόν τον ενισχυτή?

στα λεφτά του έχει πάρα πολύ δελεαστικά specs δέχεται και πολλά είδη λαμπών αλλά όλο διαβάζω στο ιντερνετ οτι δεν έχει καθόλου καθαρά.

στα 15 w με το preamp χαμηλά δε θα έχει καθαρό ήχο για εντάσεις δωματίου?

Tον εχει ενας φιλος μου.

Για τα λεφτα του ειναι απλα τελειος.

γενικα αν βαλεις το gain σιγα και εχεις και μονους μαγνητες βγαζει και καθαρα.

Βεβαια μην περιμενεις να παιξει οπως ενα καλο κεφαλη Marshall, δεν υπαρχει συγκριση, αλλα εδω οτι πληρωνεις, σιγουρα περνεις παραπανω.

Από όσο νομίζω είναι ενισχυτής για γράψιμο πιο πολύ.Εξ ου και η λέξη studio.Γι'αυτό και έχει και όλα αυτά τα features με τις διαφόρων τύπου λάμπες "attenuator" κτλ.Νομίζω παίζει και καθαρά κανονικά.Εννοείτε αν τον βρεις πουθενά άκουσε τον.Τα βίντεο της peavey στο youtube πάντως δεν με τρέλαναν αλλα δεν τα εμπιστευομαι κιόλας.Και του classic χάλια ακούγονται αλλά από κοντα η σε άλλα βιντεο είναι πολύ μα πολύ καλύτερα.

Μια χαρά μηχάνημα. Crunchy όσο χρειάζεται. Πράγματι μου θύμισε Marshall. Για τα λεφτά του δεν το συζητώ. Να βγάλουν με δυο ανεξάρτητα κανάλια και θα γελάμε όμορφα.

IraklisZS είπε:
ξέρετε που μπορώ να τον ακούσω στην αθήνα?
Toν έχω δει στο site του  musicorama αλλά δεν ξέρω αν θα τον έχει και στο μαγαζί.

Edit:Στο γοογλε είδα πως τον έχουν και άλλα ελληνικά ιντερνετικά μαγαζιά επομένως ρώτα και εκεί (π.χ prostage.gr, gpanagopoulos.com)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ευχαριστώ! απο ό,τι βλέπω έχουν και καλή τιμή! θα επικοινωνήσω και θα πάω για μια δοκιμή.

θέλω να τον χρησιμοποιήσω κυρίως για το fx loop με την rp1000 μου, θα σας πω τις εντυπώσεις μου!

πήγα σήμερα και τον δοκίμασα με την πεταλιέρα μου και δεν μου άρεσε..

η πεταλιέρα στο return ακουγόταν απαίσια με πολλά πρίμα και ξερό ήχο.

Οι προσομοιώσεις πεταλιών που στον valve jr μου ακούγονται μια χαρά, στον windsor (συνδεση κανονικα στο input) ακούγονταν άθλια.

έβαλα να παίξω και μόνο με την κιθάρα και ούτε πάλι μου άρεσε..

δε ξέρω, δεν τον έπαιξα πολλή ώρα αλλά δεν άκουσα κάτι που να μ'αρεσει, μπορεί απλά να μην μου κάθεται εμένα, τι να πω. Πάντως τον έχουν σε πολύ καλή τιμή για κάποιον που μπορεί να του κάνει!

Trending...

Νέα θέματα

Back