Τα οποία είναι πόσο περίπου;Βέβεα έαν κάνεις αγορές απο Αμερική η τράπεζα θα σου χρεώσει έξοδα για την μετατροπή απο ευρώ σε δολλάριο.
Και υπαρχουν πολλοί "επιτηδειοι".Θυμάμαι ένα 20χρονο που έφερε πριν από λίγο καιρό μια "New Old Stock" Jackson SL-1Soloist από ebay στον guitar tech μου...ειλικρινά τη ζήλεψα.Δυστυχως όμως αποδείχτηκε ότι το μανίκι της είχε σκεβρώσει σε τέτοιο σημείο που δεν ερχόταν στη θέση του.Neck through κιθάρα...και να θές να βγάλεις το μανίκι να το βάλεις έστω σε μια πρέσσα' date='κατι να κάνεις τελώσπαντων είναι ΠΟΛΥ δύσκολο.Πάνε τα 1400 δολλάρια που έσκασε.Και άν νομίζει κανείς οτι μπορεί να αλλάξει τίποτα ένα αρνητικό feedback σε κάποιον που έχει 100 θετικά πχ είναι γελασμένος.Σκέψου να έχεις 0 και να πάς -1.
Ανοιχτά τα μάτια σας.[/quote']
Δυστυχώς έχω ακούσει και εγώ μερικές τραγικές ιστορίες με το eBay, θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνεται προσεκτικός.... :? :?
Το account στο ebay ισχύει για όλα τα site του ebay όπου και να το ανοίξεις.Τελικά έκανα λογιαριασμό στο ebay.co.uk
Δεν χρειαζόταν ποτέ πιστωτική για να ανοίξεις account στο ebay.Μόνο αν θέλεις να πουλήσεις μέσω ebay σου χρειάζεται.ανοίγοντας email στο in.gr οπότε δεν χρειάστηκε ούτε πιστωτική ουτε τίποτα.
Κάτι άλλο τώρα' date='έχω αποφασίσει να αγοράσω κάτι από εβαυ και πατάω buy now κλπ.Όταν με βγάζει στη σελίδα του paypal [/quote']Αυτό που βλέπεις δεν είναι η σελίδα του paypal,αλλά το "checkout process".Παράκαμψε το.
μου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσω χωρίς να έχω λογαριασμό paypal' date='εγώ τώρα τι να κάνω να ανοίξω λογαριασμό ή να δώσω κατευθείαν τα στοιχεία στην φόρμα; [/quote']Πρώτα ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΟΥ με τον πωλητή τι είδους πληρωμές δέχεται(εάν δεν θέλεις η δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το paypal),κατά προτίμηση πριν να πατήσεις το "Buy It Now".Από εκεί και πέρα είναι μπούσουλας.