Λοιπον φιλε μου δεν ξερω τι ειχατε στο μυαλο σας αλλα εγω αυτο που ακουω ειναι
ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
Βλεπω επισης την λεξη Promo...(Θεωρω οτι σημαινει ''προς προωθηση'' και οχι το τελικο απποτελεσμα).
Mακαρι κι αλλοι να γραφανε τετοια προμο...
Αν ομως θελουμε να αναλυσουμε λιγο,ΤΟ ΜΟΝΟ που ισως χρειαζεται ειναι λιγος ''χωρος''-''αερας''-overhead στα τυμπανα.
Ο ντραμερ στα σημεια ''του του-πα-τουπα-τουπα-τουπα''(εισαγωγη)χανει ελαφρα αλλα αισθητα.Ωστοσο εχει ορισμενα πολυ ωραια breaks που δειχνουν ωριμοτητα αρα ειναι απλα θεμα εξοικειωσης με το στουντιο γι αυτον.Πρεπει να μην ειναι τοσο σφιγμενος,να το δει χαλαρα(το παιξιμο)για να παρει ''αερα'' ολη η μπαντα μιας και ΑΥΤΟΣ ειναι ο ακρογωνιοαιος λιθος του ηχου.
Θεωρω οτι ο ηχοληπτης εκανε πολυ καλη δουλεια,ακουω ΚΑΘΑΡΑ τη φωνη,το μπασο δεμενο με τη μποτα,ωραιες κιθαρες!Σωστο panning.
θεωρω ασχημο το οτι δεν ασχολειται αλλο εν καιρω κρισης...εκτος αν τον πρηξατε...
Στο θεμα τωρα που ειναι και Η ΟΥΣΙΑ:
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΣΜΑ για το ειδος!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ,Μπραβο του,στεκεται ανετα σ ενα επαγγελματικο γκρουπ που εχει βλεψεις!
Βρισκω τις ιδεες των ριφ ΠΟΛΥ εμπνευσμενες και μαλιστα ακομα πιο εμπνευσμενο το πως παιζει το μπασο.
Μπραβο και σε σενα λοιπον!
Εγω ως γνησιος ''κλεφτης''στα αγγλοφωνα μου,δε χαλιεμαι απο πινελιες που θυμιζουν κατι αν ειναι ζωγραφισμενες σωστα.
Εχετε καλα πινελα μαγκες!
Συνεχιστε παλικαρια,EYΓΕ,ΤΟ ΧΕΤΕ!
ROCK!
edit:Ενα μαστερινγκ,αν δεν κανατε,θα δωσει μαλλον τη γυαλαδα που ζητατε(εγω δεν τη θεωρω απαραιτητη).Η βαση του ηχου,τα δειγματα,ειναι πολυ καλα παντως.