Panagiotis Andreou, Tammy Scheffen & Ronen Itzik: Morning Bound

Fantaστικό

Καλά... το headless πεντάχορδο αγόρι είναι γνωστή περίπτωση Jose  8) και το έχουμε απολαύσει πολλές φορές σε σχετικά clips...

Όμως η κοπέλα... Ουάοοοο

Και το κομμάτι ευρηματικότατο. Μου άρεσε δε ότι όσο πλησιάζει προς το φινάλε υπάρχει αυτό το bild up που αφήνει να αιωρείται μια αχλή από YES  8)

Μπράβο τους.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Fantaστικό

Καλά... το headless πεντάχορδο αγόρι είναι γνωστή περίπτωση Jose  8) και το έχουμε απολαύσει πολλές φορές σε σχετικά clips...

Όμως η κοπέλα... Ουάοοοο

Και το κομμάτι ευρηματικότατο. Μου άρεσε δε ότι όσο πλησιάζει προς το φινάλε υπάρχει αυτό το bild up που αφήνει να αιωρείται μια αχλή από YES  8)

Μπράβο τους.
build!

Nestoras είπε:
Σωστός... (περνούσα υποσυνείδητα μηνύματα για την Der Bild)  ;D

Αλλά πες κάτι και για το κομμάτι. Τα παιδιά ζωγράφισαν.

Δηλ. τι περιμένεις να πω.

Το κορίτσι το ξέρω από τη συνεργασία του με τους FB friends μου Project RNL.

Nestoras είπε:
Δηλ. τι περιμένεις να πω.

Το κορίτσι το ξέρω από τη συνεργασία του με τους FB friends μου Project RNL.

Φοβερό και αυτό.

Τι έγινε, το progressive επιστρέφει;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
αιωρείται μια αχλή από YES  8)
Σιγά μην αιωρείται και κανάς STYX, ρε άει τράβα παραπέρα με με τους δεινόσαυρους, τα παιδιά γαζώνουν,δε βολτάρουν σε παλαιοντολογικό πάρκο

Πολύ ωραίο το κομμάτι!

Μου άρεσε ιδιαίτερα το παίξιμο του μπασίστα όπως και η καταπληκτική φωνή της τραγουδίστριας. :)

samy paraga είπε:
Σιγά μην αιωρείται και κανάς STYX, ρε άει τράβα παραπέρα με με τους δεινόσαυρους, τα παιδιά γαζώνουν,δε βολτάρουν σε παλαιοντολογικό πάρκο
Κι όμως, έχει δίκιο ο Τέρυ. Να τους ακούς τους παλαιο-προγκρεσιβο-ποζερο-ροκάδες, πανκοαναρχόνομε! ;D

Το κομμάτι σπέρνει ιν ένι κέις. Οι συντελεστές του επίσης. Ευχαριστούμε Theod.

Haris είπε:
Κι όμως, έχει δίκιο ο Τέρυ. Να τους ακούς τους παλαιο-προγκρεσιβο-ποζερο-ροκάδες, πανκοαναρχόνομε! ;D

Το κομμάτι σπέρνει ιν ένι κέις. Οι συντελεστές του επίσης. Ευχαριστούμε Theod.
Άσε μωρέ τώρα... Τι θα μας πει ο (εν ευθέτω χρόνω) φίλος ξυλοκόπος/ γέρος του βουνού.

Αφού ο σύντροφος Πουρουπουπού ήταν πάνκης (όπως ορθώς έθιξες). Απλά ως κεντροληστοσυμμορίτης προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη νεολαία  ;D

Είναι πασιφανές δηλαδή... 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Άσε μωρέ τώρα... Τι θα μας πει ο (εν ευθέτω χρόνω) φίλος ξυλοκόπος/ γέρος του βουνού.

Αφού ο σύντροφος Πουρουπουπού ήταν πάνκης (όπως ορθώς έθιξες). Απλά ως κεντροληστοσυμμορίτης προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη νεολαία  ;D

Είναι πασιφανές δηλαδή... 
Φτου σας μπουρζουάδες καπιταλ-Ηστές, τόσα ξεύρετε, τόσα λαίται λαίμαι

Το τραγούδι ωραιότατο ειναι απο αυτά που Δεν περιμένεις ν ακούσεις :D

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back