Παμε για ενισχυτακο?

Mean

Μόνιμος θαμώνας
Λοιπον παιδακια σιγα σιγα μαζευω χρημα να τσιμπισω εναν καλο ενισχυτακο γιατι δεν την παλευω με αυτον τον solid state laney μου.

Παιζω,classic rock,blues,κανα rockabilly αμα λαχει, και indie rock.

το budget ειναι MAX 400 euro, τι θα μου προτεινατε?

Τον epiphone blues custom των εχει κανεις?Αξιζει?τα χαρακτηριστικα του σε σχεση με τη τιμη του ειναι ακρως δελεαστικα παντως. ;D ;D

Btw τον ενισχυτη των θελω και για practice amp, o 30 epiphone θα μπορει να αποδωσει(να ακουγεται ανθρωπινα ρε παιδι μου δεν ζηταω να ακουγετε οπως αμα εδινα συναυλια κ τον ειχα τσιτώσει) η θα χρειαστω attenuator?

Ναι εκανα ενα search.ακουω καλα λογια.1)Εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο?(2 και αυτο που με καει περισσοτερο,θα μπορω να παιξω σε εντασης σπιτιου με τον epiphone?

wargasm είπε:
Εγω θα προτεινα και κατι τετοιο να τσεκαρεις...

http://www.hughes-and-kettner.com/products.php?mode=prod&id=94
Πολυ μεταλλαδικος μου φενεται αυτος και δεν λεει και τι  class ειναι τι λαμπες φοραει....

Νομιζω οτι ο Peavey Classic & Delta ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση σου  ;)
Ναι πολυ ωραιοι οι Peavey αλλα και πολυ ακριβοι :P

εγω θα ελεγα πως ειναι παρα μα παρα πολυ ευελικτος...

μπορεις να τον δοκιμασεις στον τριμη,

αντιπροσωπος ibanez.

δες και τα specs στο site.

Δεν ειναι λαμπατος.Παιζω μπλουζ ε και με 400 ευρω προτιμω να εχω τον ηχο της λαμπας παρα εναν τρανζιστορατο ηχο που προσπαθει να μοιασει σε λαμπα.

Πολύ προσεχώς θα μαζέψω μερικά σχόλια για τον Epiphone Blues Custom 30 και θα γράψω ένα ριβιού, όπως και συστάσεις για την αλλαγή των λαμπών του. Για την ώρα, οι καλύτερες (καινούργιες) λύσεις μέχρι τα 400 ευρώ πιστεύω ότι είναι αυτές:

http://www.thomann.de/be/kustom_defender.htm

http://www.thomann.de/be/blackheart_handsome_devil_combo_bh15_112.htm

http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_5_head.htm

Πράγματι, βγαίνει και σε κόμπο! :) Moυ διέφυγε... Αλλά (α) το λινκ το πήρα κατευθείαν από τα bookmarks του browser μου μιας και θέλω να τον συνδέσω αλλού σαν σκέτη κεφαλή ;D, (β) το κόμπο έχει 10ρι ηχείο κι όχι 12ρι όπως οι άλλοι δυο που πρότεινα...

(χρωστάω και μια μικρή ηχογράφηση του Hum Debugger)

Ριξε μια ματια στις αγγελιες του νοιζ, με 500 ευρω πωλουνται ενας Marshall DSL401 και ενας Ashdown peacemaker.

Αν ψαξεις κι αλλο μπορει να βρεις και ενα καρο αλλους. Παντως αυτοι οι δυο είναι πολύ ανώτεροι απο οτιδηποτε καινουριο με 500 ευρω οποτε τσεκαρε τους.

Τον blackheart τον ειχα και τον εχω στα υποψη.Αμα κανouμε μου μια υποθεση(ονειρα :P)Οτι το budget ανεβει στα 5 κατοσταρικα τι στο περιπου θα προτεινατε ?Επισης εχω ερωτευτει των VOXac15, τοσο πολυ που ισως κανω υπομονη να μαζεψω το χρημα,το μονο μου ερωτημα ειναι οπως και σε ολους αυτους τους ενισχυτες.Θα βγαζει ανθρωπινο ηχο στο σπιτι ?

,το μονο μου ερωτημα ειναι οπως και σε ολους αυτους τους ενισχυτες.Θα βγαζει ανθρωπινο ηχο στο σπιτι ?
εξαρταται απο το σπιτι.

αν μιλας για τη μεση ελληνικη πολυκατοικια με τους γνωστους φιλομουσους ενοικους..ΚΑΝΕΝΑΣ λαμπατος ενισχυτης πανω απο το 1 βαττ δεν σου κανει,και τα 5 ειναι ΠΟΛΥ δυνατα.(ο 100αρης Mesa Boogie μου εχει πανω κατω την ιδια ενταση με τον 5αρι ΗΒ μου οταν και οι δυο παιζουν σε εντασεις που ΑΚΟΥΣ μονο τον "ηλεκτρικο" και οχι τον ακουστικο ηχο μιας κιθαρας) 

Τωρα αν απλα θες να παιζεις σιγα ολοι οι ενισχυτες εχουν volume control οποτε γυρνωντας το προς τα αριστερα χαμηλωνει ο ηχος. 

Superfunk είπε:
εξαρταται απο το σπιτι.

αν μιλας για τη μεση ελληνικη πολυκατοικια με τους γνωστους φιλομουσους ενοικους..ΚΑΝΕΝΑΣ λαμπατος ενισχυτης πανω απο το 1 βαττ δεν σου κανει,και τα 5 ειναι ΠΟΛΥ δυνατα.(ο 100αρης Mesa Boogie μου εχει πανω κατω την ιδια ενταση με τον 5αρι ΗΒ μου οταν και οι δυο παιζουν σε εντασεις που ΑΚΟΥΣ μονο τον "ηλεκτρικο" και οχι τον ακουστικο ηχο μιας κιθαρας) 

Τωρα αν απλα θες να παιζεις σιγα ολοι οι ενισχυτες εχουν volume control οποτε γυρνωντας το προς τα αριστερα χαμηλωνει ο ηχος.   
Hmm δεν ξερω αν βοηθαει αλλα με τον 10αρι τρανζιστορατο μου παιζω clean με το volume 12+ o'clock (σε ανθωπινες ωρες οχι στις 4 τα ξημερωματα :P)και δεν ειχα κανενα παραπανω βεβαια ειχα δοκιμασει παλαιοτερα να τον τσιτωσω λιγο ακομη αλλα μου την ειπαν :P.

Το ξερω οτι παντα μπορω να τον χαμηλωσω αλλα(απο τα λιγα που ξερω δεν ειχα ποτε λαμπατο so bare with me) η λαμπες δεν ζεσταινονται και στα πολυ χαμηλα volumes ο ηχος δεν ειναι καλος και γι' αυτο και χρειαζονται οι attenuators

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mean είπε:
με τον 10αρι τρανζιστορατο μου παιζω clean με το volume 12+ o'clock (σε ανθωπινες ωρες οχι στις 4 τα ξημερωματα :P)και δεν ειχα κανενα παραπανω βεβαια ειχα δοκιμασει παλαιοτερα να τον τσιτωσω λιγο ακομη αλλα μου την ειπαν :P.
Αν ειναι να παρεις 40ρι λαμπάτο(ο epi 2χ12 είναι ε?)ξεκίνα δημόσιες σχέσεις με τους γείτονες!Ετσι κ εσυ θα ευχαριστιέσαι τον ενισχτυτή σου κ οι γείτονες δεν θα καλουν την αστυνομία  ;D

Το ξερω οτι παντα μπορω να τον χαμηλωσω αλλα(απο τα λιγα που ξερω δεν ειχα ποτε λαμπατο so bare with me) η λαμπες δεν ζεσταινονται και στα πολυ χαμηλα volumes ο ηχος δεν ειναι καλος και γι' αυτο και χρειαζονται οι attenuators
θα στο πω οσο πιο ευγενικα μπορω... ;D

μην ακους & μην πιστευεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ :) ;)  (με bold εχω τσεκαρει τις μαλακιες που λενε διαφοροι "ειδικοι" του λαμπατου ηχου ;D ;D)

Trending...

Νέα θέματα

Back